Γιατί κάθε μας αγορά μετράει
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
γιατί-κάθε-μας-αγορά-μετράει-561586882

Γιατί κάθε μας αγορά μετράει

Έως και 1.000 ευρώ κάθε εβδομάδα μπορούν να κερδίζουν οι κάτοχοι καρτών Mastercard της Εθνικής Τράπεζας.

Από τον πρωινό καφέ έως το δείπνο στο αγαπημένο μας εστιατόριο, από το εισιτήριο για το μετρό έως ένα ταξίδι στο εξωτερικό, κάθε μέρα πραγματοποιούμε μικρές και μεγάλες αγορές, συχνά χωρίς να το πολυσκεφτόμαστε. Αναγνωρίζοντας πως οι καθημερινές προσωπικές μας ανάγκες είναι σημαντικές ανεξαρτήτως του χρηματικού ποσού που ξοδεύουμε για να τις ικανοποιήσουμε, τώρα η Εθνική Τράπεζα μας επιβραβεύει για όλες μας τις αγορές. Από την 1η Νοεμβρίου και μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου, κάθε φορά που χρησιμοποιούμε μία χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα Mastercard της Εθνικής Τράπεζας εξασφαλίζουμε μία συμμετοχή στην κλήρωση της εβδομάδας. Οι 100 τυχεροί, που θα αναδεικνύονται στις έξι εβδομαδιαίες κληρώσεις, θα κερδίζουν από 100 ευρώ ο καθένας, ενώ για πέντε υπερτυχερούς το έπαθλο θα ανέρχεται στα 1.000 ευρώ. Συνολικά θα αναδειχθούν 630 νικητές.

Τα ποσά θα αποδίδονται ως go4more πόντοι (1000 ευρώ ισοδυναμούν με 40.000 πόντους και 1.000 ευρώ ισοδυναμούν με 400.000 πόντους) στους λογαριασμούς go4more των νικητών. Οι go4more πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν στο ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων του προγράμματος επιβράβευσης της Εθνικής Τράπεζας, το οποίο περιλαμβάνει πάνω από 7.500 σημεία σε όλη την Ελλάδα- από σούπερ μάρκετ, πρατήρια καυσίμων και εστιατόρια μέχρι καταστήματα ηλεκτρικών ειδών, ένδυσης και ειδών σπιτιού.

Έως τις 10 Δεκεμβρίου, με κάθε κάθε μικρή ή μεγάλη αγορά μας σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα αυξάνουμε ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες να είμαστε εμείς οι τυχεροί αποδέκτες των 1000 ευρώ. Η συμμετοχή στις εβδομαδιαίες κληρώσεις είναι αυτόματη και δεν προϋποθέτει επιπλέον ενέργεια πέρα από τη χρήση μιας κάρτας Mastercard της Εθνικής Τράπεζας. Όλες οι κληρώσεις θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά στα γραφεία της Εθνικής. 

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Τράπεζας (www.nbg.gr).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή