Ταξίδι σε έναν κόσμο αποκλειστικών προνομίων
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ταξίδι-σε-έναν-κόσμο-αποκλειστικών-πρ-561638293

Ταξίδι σε έναν κόσμο αποκλειστικών προνομίων

Οι κάρτες Αegean Bonus Visa από την AEGEAN και την Alpha Bank αναβαθμίζουν την ταξιδιωτική εμπειρία.

Έχετε βάλει στόχο να γυρίσετε τον κόσμο; Η δουλειά σας περιλαμβάνει πολλές αεροπορικές μετακινήσεις; Ή μήπως σχεδιάζετε να κάνετε μαζεμένα όλα τα ταξίδια που σας στέρησε η πανδημία; Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε, οι κάρτες Aegean Bonus Visa της Alpha Bank σας εγγυώνται μία αναβαθμισμένη ταξιδιωτική εμπειρία με αποκλειστικά προνόμια και επιβραβεύσεις. Γιατί για την AEGEAN και την Alpha Bank δεν έχει σημασία μόνο ο προορισμός, αλλά και το ίδιο το ταξίδι.

Με τις κάρτες Αegean Bonus Visa Debit, Aegean Bonus Visa και Aegean Bonus Visa Premium απολαμβάνουμε κάθε στιγμή του ταξιδιού μας ενώ ταυτόχρονα κερδίζουμε μίλια εξαργύρωσης, τα οποία εξαργυρώνονται εύκολα και γρήγορα σε ταξίδια, υπηρεσίες και συνεργάτες του προγράμματος Miles+Bonus. Και οι τρεις κάρτες συνδυάζουν τα προνόμια του προγράμματος επιβράβευσης Bonus της Alpha Bank με το πρόγραμμα Miles+Bonus της AEGEAN και της Olympic Air. Όμως η σημαντικότερη- και αποκλειστική- παροχή είναι η δυνατότητα μετατροπής των Bonus πόντων σε μίλια εξαργύρωσης (4 πόντοι αντιστοιχούν σε 2 μίλια)… για ακόμα περισσότερα ταξίδια.

Ταξίδι σε έναν κόσμο αποκλειστικών προνομίων-1

Ενώ εξερευνούμε άγνωστα μέρη ή κατευθυνόμαστε προς μακρινούς προορισμούς, οι κάρτες Aegean Bonus Visa φροντίζουν για την ασφάλεια και την άνεση μας. Με κάθε αγορά εισιτηρίων με Αegean Bonus Visa Debit κερδίζουμε δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη για το συγκεκριμένο ταξίδι, ενώ η Αegean Bonus Visa προσφέρει, εκτός από ταξιδιωτική ασφάλιση, κουπόνια δωρεάν αποσκευής (έως 23kg), κουπόνια έκπτωσης για αγορά εισιτηρίων και δωρεάν χρήση της υπηρεσίας Fast Track. Προβλέπει, ακόμα, διευκολύνσεις όπως η δωρεάν χρήση της υπηρεσίας Alpha Alerts και η δυνατότητα άτοκων δόσεων για συναλλαγές στην AEGEAN ή στο εξωτερικό.

Σε όσους αναζητούν premium προνόμια η Aegean Bonus Visa Premium παρέχει ένα αποκλειστικό πακέτο με όλα τα προνόμια της Αegean Bonus Visa και επιπλέον: δωρεάν εισιτήριο συνοδού για πτήσεις εντός και εκτός Ελλάδας, κουπόνια δωρεάν επιλογής Upfront θέσης, κουπόνι έκπτωσης στην αγορά εισιτηρίων, την υπηρεσία VISA Luxury Hotel για διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία όπου κι αν ταξιδεύετε, καθώς και τη δυνατότητα χρήσης προσφορών μέσω των συνεργατών της VISA σε όλο τον κόσμο.

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για άμεση επιβίβαση, αφού πρώτα περάσετε από ένα κατάστημα της Alpha Bank για να αποκτήσετε τη δική σας Aegean Bonus Visa. Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.alpha.gr/cards (πιστωτικές) ή να κάνετε χρήση της υπηρεσίας myAlpha Web (χρεωστική κάρτα).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή