Νέα υπηρεσία της Hellas Direct για χρηματοδότηση εξόδων αυτοκινήτου

Νέα υπηρεσία της Hellas Direct για χρηματοδότηση εξόδων αυτοκινήτου

Το wallet+ είναι πρόγραμμα δόσεων χωρίς πιστωτική κάρτα – Η αρχή γίνεται με τέλη κυκλοφορίας και ασφάλιστρα

1' 59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η digital ασφαλιστική Hellas Direct καινοτομεί λανσάροντας υπηρεσίες ολοκληρωμένων λύσεων για τη χρηματοδότηση των εξόδων του αυτοκινήτου μέσω του wallet+. Το wallet+ είναι πρόγραμμα δόσεων χωρίς πιστωτική κάρτα, που δίνει τη δυνατότητα μια μεγάλη δαπάνη να μοιραστεί σε πιο μικρά και διαχειρίσιμα τμήματα. Η αρχή γίνεται με πρώτο «πακέτο» τα τέλη κυκλοφορίας και την ασφάλεια αυτοκινήτου ή μηχανής. Μέσα στο α΄ τρίμηνο του 2022 στο πρόγραμμα αναμένεται να προστεθούν νέες υπηρεσίες, όπως χρηματοδότηση για σέρβις, επισκευές, αλλαγή ελαστικών, ΚΤΕΟ.

Πώς λειτουργεί

Ο ενδιαφερόμενος παίρνει μέσω της ιστοσελίδας του wallet+ προσφορά για την ασφάλεια του οχήματός του και στο κόστος προστίθενται και τα τέλη κυκλοφορίας. Η αίτηση για τη χρηματοδότηση προωθείται στη συνεργαζόμενη τράπεζα και με την έγκρισή της πληρώνονται οι υποχρεώσεις. Ο οδηγός λαμβάνει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο και το αποδεικτικό πληρωμής τελών κυκλοφορίας στο email του και εξοφλεί τη δαπάνη σε 12 σταθερές μηνιαίες δόσεις.

Το wallet+ δίνει τη δυνατότητα πληρωμής των αναγκών κάθε οχήματος χωρίς πιστωτική κάρτα. Ολη η διαδικασία για τη χορήγηση της πίστωσης και την πληρωμή γίνεται αποκλειστικά online, μέσω κινητού τηλεφώνου ή υπολογιστή, χωρίς να χρειάζεται φυσική παρουσία ούτε σε κάποιο φυσικό κατάστημα ούτε σε τράπεζα.

Το wallet+ απευθύνεται σε καταναλωτές που επιδιώκουν καλύτερο έλεγχο των δαπανών τους και λιγότερες οικονομικές έγνοιες, παρέχοντας χρηματοδότηση των εξόδων του αυτοκινήτου ή της μηχανής τους. Tο wallet+ τους βοηθάει να αντεπεξέλθουν σε ένα από τα πιο σημαντικά και πολλές φορές αναπάντεχα έξοδα, καθώς κατά μέσον όρο το κόστος χρήσης ενός οχήματος υπολογίζεται σε περίπου 800 ευρώ, χωρίς στο ποσό αυτό να προστίθενται τα καύσιμα.

«Ο στόλος των οχημάτων στην Ελλάδα έχει μέσο όρο τα οχήματα 15ετίας και είναι ο δεύτερος γηραιότερος στην Ευρώπη, πίσω μόνο από τη Λιθουανία. Ολοένα και περισσότεροι ασφαλισμένοι μας εξέφραζαν την ανάγκη για μια υπηρεσία μιας στάσης (one-stop shop) για τη χρηματοδότηση των αναγκών της κινητικότητάς τους. Με το wallet+ ερχόμαστε πιο κοντά στην υλοποίηση αυτής της δέσμευσης», τόνισε ο Αλέξης Πανταζής, διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Hellas Direct.

«Ζούμε σε έναν κόσμο τεχνολογίας και data, στον οποίο οι καταναλωτές σκέφτονται με όρους οικοσυστημάτων και επίλυσης πραγματικών προβλημάτων, αντίθετα με τις μεμονωμένες λύσεις που προτείνουν τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες και διάφοροι πάροχοι υπηρεσιών.

Με το wallet+ κάνουμε την αρχή με στόχο την προσφορά οικονομικών υπηρεσιών, εκτός των ασφαλιστικών, μία τάση που παρατηρούμε ολοένα και συχνότερα σε εταιρείες fintech και insurtech του εξωτερικού», σημείωσε ο Αιμίλιος Μάρκου, διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Hellas Direct.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή