Νέο πρόγραμμα για μικρές επιχειρήσεις από την Πειραιώς

Νέο πρόγραμμα για μικρές επιχειρήσεις από την Πειραιώς

Το πακέτο προϊόντων προσφέρει προνομιακή τιμολόγηση και χρηματοδοτικές λύσεις.

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προνομιακή τιμολόγηση στις μικρές επιχειρήσεις προσφέρει το πακέτο προϊόντων και υπηρεσιών «Πειραιώς Νέο Επιχειρηματικό Ξεκίνημα 360°», που προωθεί η Τράπεζα Πειραιώς και απευθύνεται στις νεοϊδρυθείσες μικρές επιχειρήσεις, καθώς και σε εκείνες που επεκτείνουν τις εργασίες τους.

Στόχος του προγράμματος, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η τράπεζα, είναι η παροχή των κατάλληλων εργαλείων και υπηρεσιών ώστε να δώσει στον επιχειρηματία την ώθηση που χρειάζεται με βάση τις ανάγκες και προκλήσεις που περιλαμβάνει το επιχειρηματικό του εγχείρημα.

Το «Πειραιώς Νέο Επιχειρηματικό Ξεκίνημα 360°» συνδυάζεται με το πρόγραμμα «Ψωνίζω στη Γειτονιά», το καινοτόμο πρόγραμμα που απευθύνεται στις μικρές εμπορικές επιχειρήσεις της γειτονιάς παρέχοντάς τους στήριξη και προνόμια. Αναλυτικότερα, το «Πειραιώς Νέο Επιχειρηματικό Ξεκίνημα 360°» προσφέρει:

• Προϊόντα για την αποτελεσματική διαχείριση της καθημερινής τραπεζικής των επιχειρήσεων (λογαριασμός όψεως, επαγγελματική χρεωστική και πιστωτική κάρτα για την καλύτερη διαχείριση επαγγελματικών εξόδων, σύγχρονα προγράμματα ασφάλισης).

• Λύσεις εισπράξεων και πληρωμών με προνομιακούς όρους και επιπρόσθετες υπηρεσίες.

• Προνομιακό τιμολόγιο συναλλαγών και τραπεζικών εξόδων με σημαντικές εκπτώσεις.

• Ευέλικτα προϊόντα και χρηματοδοτικές λύσεις, αξιοποιώντας τα προγράμματα που παρέχονται σε συνεργασία με αναπτυξιακούς εθνικούς και ευρωπαϊκούς φορείς. Επιπλέον παρέχεται ολοκληρωμένη και δωρεάν στήριξη για τις επιχειρήσεις που έχουν ενταχθεί σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα (π.χ. ΕΣΠΑ, αναπτυξιακός νόμος κ.ά.)  αναφορικά με την υλοποίηση των σχεδίων τους.

• Υποστήριξη από εξειδικευμένο σύμβουλο της τράπεζας.

• Υποστήριξη της ανάπτυξης και της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων με την ένταξή τους στο πρόγραμμα «Ψωνίζω στη Γειτονιά» και στο πρόγραμμα επιβράβευσης yellow business.

• Ειδικές εκπτώσεις/προσφορές για κάλυψη αναγκών της επιχείρησης σε θέματα ενέργειας, μετακινήσεων, εξοπλισμού και αναλωσίμων, υγείας κ.ά.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Τράπεζας Πειραιώς με τη VISA, οι επιχειρήσεις που θα ενταχθούν στο νέο πακέτο και ταυτόχρονα θα εγγραφούν στο «Ψωνίζω στη Γειτονιά» θα συμμετάσχουν σε κλήρωση με έπαθλο 1.000 ευρώ για 21 τυχερές επιχειρήσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή