Συμφωνία ομίλου Φουρλή με Holland & Barrett

Συμφωνία ομίλου Φουρλή με Holland & Barrett

Τον Σεπτέμβριο του 2022 αναμένεται να δούμε στην Ελλάδα τα πρώτα καταστήματα Holland & Barrett, που δραστηριοποιούνται στον κλάδο υγείας και ευεξίας και τα οποία στη χώρα μας, καθώς επίσης στη Ρουμανία και στη Βουλγαρία, θα αναπτυχθούν από τον όμιλο Φουρλή.

2' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον Σεπτέμβριο του 2022 αναμένεται να δούμε στην Ελλάδα τα πρώτα καταστήματα Holland & Barrett, που δραστηριοποιούνται στον κλάδο υγείας και ευεξίας και τα οποία στη χώρα μας, καθώς επίσης στη Ρουμανία και στη Βουλγαρία, θα αναπτυχθούν από τον όμιλο Φουρλή. Την Τετάρτη ανακοινώθηκε η συμφωνία του ελληνικού ομίλου με τη βρετανική εταιρεία, μια εκ των κορυφαίων στον κλάδο της υγείας και της ευεξίας, συμφωνία βάσει της οποίας η «Φουρλής» αποκτά αποκλειστικό δικαίωμα ανάπτυξης του σήματος Holland & Barrett στην Ελλάδα και στις δύο άλλες βαλκανικές χώρες. Πρόκειται για την τρίτη δραστηριότητα λιανικής του ομίλου, μετά τον κλάδο επίπλου και οικιακού εξοπλισμού που ασκείται με τα καταστήματα ΙΚΕΑ και τον κλάδο αθλητικών ειδών που υλοποιείται μέσω των σημάτων Intersport και The Athlete’s Foot.

Στόχος του ομίλου Φουρλή είναι να αναπτύξει σε βάθος χρόνου δίκτυο 120 φυσικών καταστημάτων, ενώ παράλληλα θα λειτουργήσει εντός του 2022 και ηλεκτρονικό κατάστημα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, μέχρι τον Σεπτέμβριο αναμένεται να αναπτυχθούν τα πρώτα καταστήματα, τα οποία θα διαθέτουν βιταμίνες, συμπληρώματα διατροφής, αθλητικά συμπληρώματα, προϊόντα εξειδικευμένης διατροφής, φυσικά και οργανικά καλλυντικά.

Ο Βασίλης Φουρλής, πρόεδρος του ομίλου, ανέφερε σχετικά με τη νέα συνεργασία: «Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για τον όμιλό μας, καθώς ξεκινάμε μια τρίτη δραστηριότητα λιανικής σε έναν από τους πιο δυναμικούς και ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους λιανικής. Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που η νέα μας δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί μέσω μιας στρατηγικής συνεργασίας με τη Holland & Barrett, ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα λιανικής της Ευρώπης στον κλάδο της υγείας και της ευεξίας. Το κοινό μας όραμα θα φέρει στον καταναλωτή καινοτόμα προϊόντα και εξατομικευμένες συμβουλές μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου omnichannel φυσικών καταστημάτων και διαδικτυακών πωλήσεων».

Τον Σεπτέμβριο θα αναπτυχθούν τα πρώτα καταστήματα της κορυφαίας βρετανικής εταιρείας στον κλάδο της υγείας και της ευεξίας.

Ο Αλεξ Ντάουερ, εμπορικός διευθυντής της Holland & Barrett, σημείωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να λανσάρουμε τη σειρά προϊόντων της Holland & Barrett και την κορυφαία εξειδίκευση παγκοσμίως στους καταναλωτές της Ελλάδας, της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας, μέσω της στρατηγικής μας συνεργασίας με τον όμιλο Fourlis. Εχουμε μια πραγματικά θετική ανταπόκριση από τους καταναλωτές σε όλες τις αγορές του εξωτερικού όπου δραστηριοποιούμαστε και επομένως είμαστε βέβαιοι ότι τα καταστήματά μας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη θα αποδειχθούν εξίσου δημοφιλή. Η Holland & Barrett εξελίσσεται γρήγορα σε ένα πραγματικά παγκόσμιο brand, με τα προϊόντα Holland & Barrett να διατίθενται αυτή τη στιγμή σε καταστήματα και στο Διαδίκτυο σε 18 χώρες σε όλο τον κόσμο, και με ακόμα περισσότερα στο άμεσο μέλλον».

Η Holland & Barrett ιδρύθηκε το 1870 και διαθέτει δίκτυο άνω των 1.600 καταστημάτων σε 18 χώρες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων 800 και πλέον καταστημάτων στη Μεγάλη Βρετανία και στην Ιρλανδία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή