Το πρώτο W Hotel στην Ελλάδα ανοίγει στην Costa Navarino

Το πρώτο W Hotel στην Ελλάδα ανοίγει στην Costa Navarino

Αρχίζει τη λειτουργία του το καλοκαίρι, ύστερα από επένδυση 90 εκατ. ευρώ

2' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την είσοδο των W Hotels Worldwide στην Ελλάδα, με τη λειτουργία του πρώτου W στο συγκρότημα της Costa Navarino, ανακοίνωσαν από κοινού η Marriott International Inc και η ΤΕΜΕΣ Α.Ε.

Το νέο ξενοδοχείο W Costa Navarino θα ανοίξει το καλοκαίρι του 2022 και θα αποτελέσει τη νεότερη προσθήκη στην αλυσίδα των W Escapes στην Ευρώπη, μετά την Ισπανία, την Ελβετία και την Πορτογαλία. Η επένδυση για το νέο ξενοδοχείο ανέρχεται σε περίπου 90 εκατ. ευρώ, ενώ το συνολικό ύψος των επενδύσεων για τις νέες περιοχές ανάπτυξης της Costa Navarino ανέρχεται σε 250 εκατ. ευρώ και έρχεται να προστεθεί στα 600 εκατ. που έως τώρα έχουν επενδυθεί για τη δημιουργία του προορισμού.

Η διαδικασία προσλήψεων για την πλήρωση 400 θέσεων εργασίας στο νέο ξενοδοχείο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Το W Costa Navarino βρίσκεται στο Navarino Waterfront, τη νέα περιοχή ανάπτυξης της Costa Navarino στη Μεσσηνία, σε μια παραθαλάσσια έκταση 130 στρεμμάτων. Θα διαθέτει 246 μοντέρνα δωμάτια, σουίτες και βίλες, πολλές από τις οποίες με ιδιωτικές πισίνες και θέα στον κόλπο του Ναυαρίνου και στο Ιόνιο Πέλαγος. Μάλιστα, η διαδικασία προσλήψεων για την πλήρωση 400 νέων θέσεων εργασίας στο νέο ξενοδοχείο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Παράλληλα προχωρεί η κατασκευή για ένα υπερπολυτελές resort στην περιοχή Navarino Bay, το οποίο περιλαμβάνει 99 σουίτες και βίλες με πισίνες, spa, health club και ένα beach club με πισίνες μπροστά στον κόλπο του Ναυαρίνου, ενώ τα περισσότερα κτίρια είναι υπόσκαφα. Το συγκρότημα αυτό θα λειτουργήσει εντός του 2023.  «Στόχος μας είναι στο W Costa Navarino να υπάρχει μια μοναδική ενέργεια, που θα ενισχύει την ελεύθερη έκφραση, τον διάλογο και τη σύνδεση μεταξύ των επισκεπτών, ενώ θα σέβεται και θα αναδεικνύει τις αυθεντικές εμπειρίες και τον πολιτισμό της περιοχής μας. Σε αυτό το νέο κεφάλαιο για την ανάπτυξη της Costa Navarino, πιστεύουμε ότι το W θα συμβάλει σημαντικά στο όραμά μας για την περαιτέρω καθιέρωση της Μεσσηνίας ως κορυφαίου διεθνούς προορισμού για επίσκεψη και διαμονή», δήλωσε ο πρόεδρος της ΤΕΜΕΣ Α.Ε., Αχιλλέας Β. Κωνσταντακόπουλος.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε την εξαιρετική συνεργασία μας με την ΤΕΜΕΣ Α.Ε. με το νέο W Costa Navarino, ενισχύοντας την παρουσία της Marriott International σε αυτόν τον υπέροχο μεσογειακό προορισμό», τόνισε η Candice D’ Cruz, αντιπρόεδρος – Luxury Brands, Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής της Marriott International. Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο brands της Marriott International έχουν ήδη παρουσία στην Costa Navarino: το The Westin Resort Costa Navarino και το The Romanos, a Luxury Collection Resort. Η Marriott International εδρεύει στις ΗΠΑ και διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο περίπου 7.900 ξενοδοχείων υπό 30 διαφορετικά brands, τα οποία εκτείνονται σε 138 χώρες και περιοχές.

Ο όμιλος ΤΕΜΕΣ, από την πλευρά του, δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη και στη διαχείριση τουριστικών προορισμών υψηλών προδιαγραφών. Στο χαρτοφυλάκιό του βρίσκεται τόσο το Costa Navarino όσο και το Hilton.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή