Καύσιμα κίνησης με «Δέσμευση Ποιότητας» τριπλού ελέγχου
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
καύσιμα-κίνησης-με-δέσμευση-ποιότητ-561918256

Καύσιμα κίνησης με «Δέσμευση Ποιότητας» τριπλού ελέγχου

Η ενεργειακή κρίση έχει, μεταξύ άλλων, εντείνει την ανησυχία για αύξηση των φαινομένων παραβατικότητας στα καύσιμα. Δεν είναι, άλλωστε, λίγες οι περιπτώσεις που οι καταναλωτές ισχυρίζονται ότι η ποσότητα καυσίμων στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους διαφέρει από αυτή που αγόρασαν. Δίνοντας προτεραιότητα στην προστασία του καταναλωτή από παραβατικές συμπεριφορές, η ΕΛΙΝΟΙΛ εφαρμόζει, επί σειρά ετών, αυστηρές προδιαγραφές σε όλη την εφοδιαστική της αλυσίδα. Με αυτόν τον τρόπο υλοποιείται η «Δέσμευση Ποιότητας», ένα καινοτόμο πρόγραμμα τριπλού ελέγχου των καυσίμων και λιπαντικών της εταιρίας.

Με τη «Δέσμευση Ποιότητας», η ΕΛΙΝΟΙΛ έχει δημιουργήσει μια εξειδικευμένη υπηρεσία Ποιοτικού Ελέγχου, η οποία πιστοποιεί ότι οι συμφωνημένες ποσότητες καυσίμων παραδίδονται στο ακέραιο. Για την καθημερινή παρακολούθηση της πορείας τους και τον έλεγχο των ποσοτήτων που παραδίδουν, στα ελεγχόμενα βυτιοφόρα του στόλου της εταιρίας έχουν εγκατασταθεί σύστημα GPS και μετρητές στάθμης. Σημαντικό είναι επίσης ότι η εταιρία διενεργεί με μυστικά, δικά της οχήματα, ελέγχους για πειραγμένες αντλίες και ελλειμματικές παραδόσεις στα πρατήρια του δικτύου της.

Καύσιμα κίνησης με «Δέσμευση Ποιότητας» τριπλού ελέγχου-1

Στη διαδικασία της «Δέσμευσης Ποιότητας» συμμετέχει επίσης ο ανεξάρτητος φορέας πιστοποίησης Bureau Veritas, ο οποίος διαθέτει  το μεγαλύτερο και πλέον αξιόπιστο εργαστήριο ανάλυσης πετρελαιοειδών στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο. Ο φορέας αυτός διενεργεί δειγματοληπτικούς ελέγχους και αναλύσεις στα προϊόντα της ΕΛΙΝΟΙΛ, οι οποίοι σε ετήσια βάση υπερβαίνουν τους 1.000. Οι έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλα τα στάδια της εφοδιαστικής αλυσίδας: από την παραλαβή στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, την αποθήκευση και διακίνηση μέχρι την παράδοση στον τελικό καταναλωτή. Το ολοκληρωμένο Σύστημα «ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ» της ΕΛΙΝΟΙΛ περιλαμβάνει γραπτές διαδικασίες για κάθε στάδιο της εφοδιαστικής αλυσίδας, εσωτερικές και εξωτερικές επιθεωρήσεις και εξαμηνιαίες αναθεωρήσεις της στρατηγικής Διασφάλισης Ποιότητας.

Καύσιμα κίνησης με «Δέσμευση Ποιότητας» τριπλού ελέγχου-2

Εστιάζοντας, όμως στην πρωτοπορία και με σεβασμό προς τους καταναλωτές διαχρονικά, η εταιρία είναι η μόνη του κλάδου στην Ελλάδα που συμπεριλαμβάνει στους ελέγχους ποιότητας και τρίτο μέρος. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο ελεγκτικό οργανισμό του κόσμου, την επίσης ανεξάρτητη LLOYD’S REGISTER (LRQA), η οποία διασφαλίζει ότι, τόσο οι έλεγχοι της ίδιας της ΕΛΙΝΟΙΛ, όσο και της Bureau Veritas διενεργούνται με τρόπο που εξασφαλίζει τη σωστή ποιότητα και ποσότητα καυσίμων. Παράλληλα, η LLOYD’S REGISTER (LRQA) πιστοποιεί την ολοκληρωμένη διαχείριση διασφάλισης ποιότητας σε όλο το εύρος της εφοδιαστικής αλυσίδας της ΕΛΙΝΟΙΛ. 

Με τη «Δέσμευση Ποιότητας» τριπλού ελέγχου, η ΕΛΙΝΟΙΛ είναι η μόνη ελληνική εταιρία καυσίμων που εδώ και χρόνια εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο σύνολο διαδικασιών διασφάλισης ποιότητας τριών επιπέδων. Έτσι, είναι σε θέση να εγγυηθεί σε όλους την υψηλή ποιότητα των καυσίμων και των λιπαντικών στα πρατήριά της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή