Δεύτερο ξενοδοχείο​​​​​​​ εξαγόρασε η Attica Group

Δεύτερο ξενοδοχείο​​​​​​​ εξαγόρασε η Attica Group

Η Attica Group, μετά την είσοδό της στον κλάδο της φιλοξενίας με την εξαγορά ξενοδοχείου στη Νάξο, προχώρησε στην εξαγορά ενός ακόμα ξενοδοχείου, αυτή τη φορά στην Τήνο.

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Attica Group, μετά την είσοδό της στον κλάδο της φιλοξενίας με την εξαγορά ξενοδοχείου στη Νάξο, προχώρησε στην εξαγορά ενός ακόμα ξενοδοχείου, αυτή τη φορά στην Τήνο. Η εξαγορά έγινε από την Attica Blue Hospitality και εντάσσεται, σύμφωνα με την εισηγμένη, «στο πλαίσιο της διεύρυνσης της παρουσίας της στον ελληνικό τουρισμό». Η Attica απέκτησε το 100% των μετοχών της ιδιοκτήτριας του Tinos Beach, που βρίσκεται στη θέση Κιόνια της Τήνου. Το τίμημα διαμορφώθηκε στα 6,5 εκατ. και χρηματοδοτήθηκε από ίδια κεφάλαια και τραπεζικό δανεισμό.

Μετά τη Νάξο, αποκτά μονάδα και στην Τήνο.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα έχει ανεγερθεί σε έκταση συνολικής επιφανείας 14.500 τ.μ., διαθέτει 180 δωμάτια σε ένα τριώροφο κεντρικό κτίριο με υπόγειο και τρία συγκροτήματα bungalows. Η Attica Blue Hospitality θα προχωρήσει στην αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου.

«Η στοχευμένη δραστηριοποίηση στον ξενοδοχειακό κλάδο, που συνεχίζεται με την απόκτηση του Tinos Beach, διευρύνει την παρουσία της Attica Group στον τουριστικό κλάδο μέσω της παροχής μεγαλύτερου εύρους υπηρεσιών και προϊόντων, ισχυροποιώντας ταυτόχρονα τη χρηματοοικονομική θέση της μέσα από επενδύσεις σε συγγενικούς τομείς που προσφέρουν άμεσες συνέργειες», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εισηγμένη ακτοπλοϊκή. Υπενθυμίζεται πως στην αποδρομή του 2021 η Attica Group εξαγόρασε ξενοδοχείο δυναμικότητας 90 δωματίων στη Νάξο σε έκταση που μπορεί να αναπτύξει άλλα 40 δωμάτια έναντι ποσού της τάξης των 6 εκατ. ευρώ. Η είσοδος της ακτοπλοϊκής στον ξενοδοχειακό κλάδο μπορεί να της δώσει τη δυνατότητα να προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών στο ελληνικό και ξένο κοινό. Για τον σκοπό αυτό έχει συσταθεί άλλωστε και η θυγατρική Attica Blue Hospitality που ειδικεύεται στον κλάδο της φιλοξενίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή