Έξι νέα καταστήματα από την Carrefour

Έξι νέα καταστήματα από την Carrefour

Εντεκα καταστήματα μετράει πλέον το δίκτυο της Carrefour στην Ελλάδα, η οποία από φέτος επαναδραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εντεκα καταστήματα μετράει πλέον το δίκτυο της Carrefour στην Ελλάδα, η οποία από φέτος επαναδραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά, με την εταιρεία Retail & More, θυγατρική του ομίλου Globalsat – Teleunicom, συμφερόντων Νίκου Θ. Βαρδινογιάννη, να έχει αναλάβει αυτή τη φορά την ανάπτυξη του σήματος. Μετά το άνοιγμα των πρώτων πέντε καταστημάτων σε Ζάκυνθο και Χαλκιδική, η εταιρεία λειτούργησε τις τελευταίες ημέρες έξι ακόμη καταστήματα, σχεδόν όλα σε τουριστικές περιοχές.

Τα νέα καταστήματα Carrefour δημιουργήθηκαν στη Θάσο –δύο καταστήματα τύπου Carrefour Express και Carrefour Market–, στη Θεσσαλονίκη, όπου λειτουργεί το πρώτο κατάστημα Carrefour Express, στο Καμάρι και στην Οία Σαντορίνης με τα καταστήματα Carrefour Express και Carrefour Market, αντιστοίχως, και στην Κω, όπου εγκαινιάστηκε το πρώτο στο νησί κατάστημα Carrefour Market.

Παράλληλα με το πλάνο ανάπτυξης του δικτύου στην περιφέρεια, κατασκευάζεται το πρώτο κατάστημα της Αττικής, στον Πειραιά, το οποίο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του τις επόμενες εβδομάδες σηματοδοτώντας τη διεύρυνση του δικτύου της Carrefour στα αστικά κέντρα. Στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία εκτεταμένου δικτύου καταστημάτων σε ολόκληρη την Ελλάδα, το οποίο θα περιλαμβάνει 25 καταστήματα Carrefour Market και Carrefour Express, κατάλληλα προσαρμοσμένα στις συνθήκες της κάθε τοπικής αγοράς.

Υπενθυμίζεται ότι η Carrefour κατά την πρώτη φορά που δραστηριοποιήθηκε στην Ελλάδα σε συνεργασία με τη «Μαρινόπουλος» είχε ηγετική θέση στον κλάδο των σούπερ μάρκετ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή