ΕΛΙΝΟΙΛ: O αξιόπιστος πάροχος ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου ανατρέπει τα δεδομένα στην εποχή της ενεργειακής κρίσης
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ελινοιλ-o-αξιόπιστος-πάροχος-ηλεκτρικ-562056358

ΕΛΙΝΟΙΛ: O αξιόπιστος πάροχος ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου ανατρέπει τα δεδομένα στην εποχή της ενεργειακής κρίσης

Με την ενεργειακή κρίση να εντείνεται και τον δύσκολο φετινό χειμώνα να είναι προ των πυλών, οι καταναλωτές αναζητούν αυτή την εποχή λύσεις με στόχο να κρατήσουν τα έξοδα ηλεκτροδότησης χαμηλά αλλά και τα σπίτια τους… ζεστά. Τις απαντήσεις δίνει ένας μεγάλος, ελληνικός και απόλυτα αξιόπιστος ενεργειακός όμιλος που, τα τελευταία χρόνια, έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές του και στην αγορά ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου.

Μετρώντας ήδη 68 χρόνια εμπειρίας και αξιοπιστίας στην ελληνική αγορά καυσίμων, η ΕΛΙΝΟΙΛ έχει, από το 2019, εισέλθει δυναμικά και στην αγορά ηλεκτρικού ρεύματος με το εμπορικό σήμα ελίν electricon. Μέσα από αυτό διαθέτει ηλεκτρική ενέργεια σε κατοικίες και επιχειρήσεις για όλες τις κατηγορίες πελατών, χαμηλής και μέσης τάσης, σε όλη τη χώρα. Παράλληλα, μέσω του εμπορικού σήματος ελίν aerion, η εταιρία παρέχει και φυσικό αέριο, καταφέρνοντας να καλύψει κάθε σύγχρονη ανάγκη των πελατών της. Προχωρώντας με γοργά βήματα προς ένα νέο ενεργειακό μέλλον, η ΕΛΙΝΟΙΛ, που πάντα παρακολουθεί συστηματικά τις τάσεις στον κλάδο της Ενέργειας, επενδύει στρατηγικά στη δημιουργία ευέλικτων λύσεων για κάθε πελάτη.

ΕΛΙΝΟΙΛ: O αξιόπιστος πάροχος ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου ανατρέπει τα δεδομένα στην εποχή της ενεργειακής κρίσης-1

Πέρα από το ότι προσφέρει την ασφάλεια μιας ελληνικής εταιρίας που έχει ήδη διαγράψει λαμπρή πορεία αξιοπιστίας στην ενεργειακή αγορά, η ελίν με τα δύο αυτά προϊόντα, το «electricon» και το «aerion», προσφέρει στους πελάτες της μία μεγάλη ποικιλία ανταγωνιστικών προγραμμάτων, με απόλυτη διαφάνεια στις χρεώσεις. Παράλληλα, με στόχο την παροχή ενός υψηλού επιπέδου προσωποποιημένης εξυπηρέτησης, η ελίν λαμβάνει υπόψη τα καταναλωτικά χαρακτηριστικά του πελάτη και διαμορφώνει προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου χωρίς χρονική δέσμευση, κάνει σημαντικές εκπτώσεις σε κάθε λογαριασμό, προσφέρει δωρεάν πόντους ελίν up κάθε μήνα που μπορούν να εξαργυρωθούν σε πρατήρια «ελίν», ενώ φροντίζει ώστε να παρέχει προγράμματα για τη ρύθμιση οφειλών.

Προσφέρει, ακόμα άμεση, δωρεάν εξυπηρέτηση και αναζήτηση ενεργειακών λύσεων από το εξειδικευμένο προσωπικό της καθώς και από το myelin, ενώ φροντίζει την άμεση προσαρμογή και προσφορά των οικονομικότερων τιμολογίων μετά την αναστολή εφαρμογής της ρήτρας αναπροσαρμογής. Επιπλέον, με στόχο την άψογη εξυπηρέτηση κάθε καταναλωτή, η ελίν διαθέτει πολλούς ευέλικτους τρόπους αποστολής λογαριασμών, καθώς και μεθόδους εξόφλησης τους, αξιοποιώντας κανάλια όπως την online πλατφόρμα myelin, το livepay.gr, τις πάγιες εντολές πληρωμής, τις πληρωμές σε πρακτορεία ΟΠΑΠ κ.α.

ΕΛΙΝΟΙΛ: O αξιόπιστος πάροχος ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου ανατρέπει τα δεδομένα στην εποχή της ενεργειακής κρίσης-2

Καθότι η ΕΛΙΝΟΙΛ αποτελεί σήμερα έναν από τους πλέον δυναμικούς ενεργειακούς ομίλους στην Ελλάδα, διαθέτοντας τεράστια εμπειρία από τη δραστηριοποίησή της στη χώρα και το εξωτερικό, η είσοδός της στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας και του φυσικού αερίου ενδυναμώνει περαιτέρω τη θέση της στην ελληνική αγορά και επισπεύδει τη μετεξέλιξή σε έναν ολοκληρωμένο ενεργειακό Όμιλο που ανταποκρίνεται άμεσα στις σύγχρονες και πραγματικές ανάγκες των πελατών της.

Μέσα από τον εμπλουτισμό της γκάμας των προϊόντων της με το electricon και το aerion, πλέον εγγυάται λύσεις που χαρακτηρίζονται από οικονομία και αξιοπιστία για όλους τους πελάτες της. Δείτε εδώ τις υφιστάμενες χρεώσεις για το μήνα Οκτώβριο.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την ΕΛΙΝΟΙΛ στην ιστοσελίδα www.elin.gr.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή