Σαλπάρει η νέα πολυτελής θαλαμηγός της Ritz-Carlton

Σαλπάρει η νέα πολυτελής θαλαμηγός της Ritz-Carlton

Ξεκινάει στις 15 Οκτωβρίου από Βαρκελώνη η πρώτη κρουαζιέρα για το «Εύρημα»

2' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με κομψό, μοντέρνο σχεδιασμό, υψηλής ποιότητας υλικά, άφθονο χώρο σαλονιών, εξατομικευμένες υπηρεσίες και εστιατόριο, του οποίου το μενού σχεδιάστηκε από σεφ με τρία αστέρια Μισελέν, η πρώτη υπερθαλαμηγός της συλλογής Ritz-Carlton είναι έτοιμη για να σαλπάρει. Και το όνομα αυτής «Εύρημα». Θα μπορεί να μεταφέρει 298 επιβάτες, ενώ το πρώτο της ταξίδι θα είναι μια κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων από τη Βαρκελώνη έως τη Νίκαια της Γαλλίας, αρχής γενομένης από τις 15 Οκτωβρίου. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για ένα από τα πιο υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοια σε διεθνή κατάταξη, αν και η ναυπήγησή του σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό αργοπόρησε τρία χρόνια. Πολλοί επιβάτες είδαν τις κρατήσεις να ακυρώνονται ή να καθυστερούν, αλλά το «Εύρημα» παραμένει ένα από τα πιο περιζήτητα ανάμεσα στους ζάμπλουτους και ειδικά όσους προτιμούν αγαθά και υπηρεσίες με τη σφραγίδα του Ritz-Carlton υπό την αιγίδα του ομίλου Marriott International. «Προχωράμε σε ένα πεδίο όπου πολλοί εύποροι θα ήθελαν να κατευθυνθούν, αλλά δεν υπήρχε ένα ισχυρό εμπορικό σήμα να τους καλύψει», παρατηρεί ο Κρις Γκάμπαλντον, ανώτερος αντιπρόεδρος με αρμοδιότητα στα πολυτελή εμπορικά σήματα της Marriott International. Οι περισσότερες κρατήσεις, προσθέτει ο ίδιος, προέρχονται από ανθρώπους που δεν έχουν κάνει κρουαζιέρα στο παρελθόν.

Η πρώτη υπερθαλαμηγός της συλλογής Ritz-Carlton θα μπορεί να μεταφέρει 298 επιβάτες.

Σαλπάρει η νέα πολυτελής θαλαμηγός της Ritz-Carlton-1

Το πλοίο μήκους 623 ποδιών/ 190 μέτρων έχει περισσότερο χώρο ανά επιβάτη από οποιοδήποτε άλλο κρουαζιερόπλοιο πολυτελείας, σύμφωνα με τον Ντάγκλας Πρόθιρο. «Μπορείτε να είστε όσο απομονωμένοι θέλετε ή να βρεθείτε ανάμεσα στο πλήθος, μιας και υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το κάνετε αυτό», λέει. Στο πλοίο υπάρχουν τέσσερις πισίνες για μια βουτιά με θέα το απέραντο γαλάζιο, καθώς και χώροι για νυχτερινή διασκέδαση, αφού το «Εύρημα» διαθέτει δικές του ορχήστρες κλασικής και τζαζ μουσικής. Τέλος, η κάθε σουίτα έχει προσωπικό κόμβο εξυπηρέτησης είτε πρόκειται για έναν καφέ είτε για την οργάνωση των επίγειων εκδρομών, ενώ ένας αντίστοιχος λειτουργεί και στο κάθε λιμάνι όπου αγκυροβολεί η υπερπολυτελής θαλαμηγός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή