Ηλεκτρικό ρεύμα: Στα 23,8 λεπτά/kWh η επιδότηση Νοεμβρίου

Ηλεκτρικό ρεύμα: Στα 23,8 λεπτά/kWh η επιδότηση Νοεμβρίου

Στα 430 εκατ., από 1,1 δισ. τον Οκτώβριο και 1,9 δισ. τον Σεπτέμβριο, περιορίστηκε το συνολικό κονδύλι για τις επιδοτήσεις των λογαριασμών ρεύματος τον Νοέμβριο, αποτέλεσμα της αποκλιμάκωσης της τιμής του φυσικού αερίου στο ΤΤF και της αντίστοιχης πορείας της χονδρεμπορικής τιμής ρεύματος

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα 430 εκατ., από 1,1 δισ. τον Οκτώβριο και 1,9 δισ. τον Σεπτέμβριο, περιορίστηκε το συνολικό κονδύλι για τις επιδοτήσεις των λογαριασμών ρεύματος τον Νοέμβριο, αποτέλεσμα της αποκλιμάκωσης της τιμής του φυσικού αερίου στο ΤΤF και της αντίστοιχης πορείας της χονδρεμπορικής τιμής ρεύματος.

Ηλεκτρικό ρεύμα: Στα 23,8 λεπτά/kWh η επιδότηση Νοεμβρίου-1

Για τα νοικοκυριά που είναι ενταγμένα στο ΚΟΤ η επιδότηση ανέρχεται στα 286 ευρώ ανά μεγαβατώρα. Για τους εμπορικούς καταναλωτές με παροχή ισχύος έως 35 KVa και κατανάλωση έως τις 2.000 KWh, η επιδότηση για τον μήνα Νοέμβριο ανέρχεται στα 200 ευρώ ανά μεγαβατώρα. Για τους επαγγελματικούς και εμπορικούς καταναλωτές έως 35 KVa που ξεπερνούν τις 2.000 KWh αλλά και όλα τα υπόλοιπα μη οικιακά τιμολόγια χαμηλής, μέσης και υψηλής τάσης, η επιδότηση ανέρχεται στα 50 ευρώ ανά μεγαβατώρα.

To φυσικό αέριο

Στα 25 ευρώ ανά θερμική μεγαβατώρα, από τα 90 ευρώ του Οκτωβρίου, περιορίζεται η έκπτωση της ΔΕΠΑ στην τιμή του φυσικού αερίου για τους 700.000 οικιακούς καταναλωτές της χώρας. Η ΔΕΠΑ ανακοίνωσε επίσης μείωση της τιμής του φυσικού αερίου κίνησης στα ιδιόκτητα πρατήριά της. Η νέα τιμή διαμορφώνεται στο 1,20 ευρώ το κιλό και στη βάση αυτή θα τιμολογεί τα υπόλοιπα πρατήρια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή