Εξαγορές κατασκευαστικών αξιολογεί η Intrakat

Εξαγορές κατασκευαστικών αξιολογεί η Intrakat

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξαγορές ελληνικών και όχι μόνο κατασκευαστικών αξιολογεί η Intrakat στο πλαίσιο της περαιτέρω ανάπτυξής της.

Οι σχετικές διεργασίες λαμβάνουν χώρα σε μία περίοδο που ο κατασκευαστικός κλάδος αναλαμβάνει έργα δημόσια και ιδιωτικά, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 10 δισεκατομμύρια, και ωθεί προς τη δημιουργία ισχυρών σχημάτων που θα μπορέσουν αφενός να αντλήσουν τις απαραίτητες χρηματοδοτήσεις και αφετέρου να εκτελέσουν με ταχύτητα και επιτυχία τα projects που αναλαμβάνουν. 

Σε συνέχεια σχετικής ερώτησης της «Καθημερινής», κύκλοι της Intrakat αναφέρουν χαρακτηριστικά πως μετά και την επιτυχημένη ολοκλήρωση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ στο πλαίσιο ανάπτυξης της, η Intrakat εξετάζει διάφορες επενδυτικές ευκαιρίες στον κλάδο των κατασκευών. 

Η είδηση έρχεται ενόσω στην αγορά κυκλοφορούν σενάρια πώλησης της Άκτωρ. 

Υπενθυμίζεται πως την Πέμπτη ολοκληρώθηκε η διαδικασία της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της Intrakat η οποία μάλιστα υπερκαλύφθηκε από όσους είχαν δικαίωμα προτίμησης και προεγγραφής, και προσφέρθηκε ποσό της τάξης των 117 εκατομμυρίων ευρώ έναντι στόχου για άντληση 100 εκατομμυρίων.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή