Τα μυστικά των εξαγορών και συγχωνεύσεων στο «Mergers & Acquisitions Summit»

Τα μυστικά των εξαγορών και συγχωνεύσεων στο «Mergers & Acquisitions Summit»

Στο «Mergers & Acquisitions Summit» θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουνίου 2024 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

1' 7" χρόνος ανάγνωσης

Αθήνα, 12 Ιουνίου 2024 – Μπορεί η Ελλάδα να αποτελέσει πόλο έλξης στο πεδίο του Mergers & Acquisitions; Ποια είναι η στρατηγική που οδηγεί σε ένα επιτυχημένο deal; Είναι «πράσινο» το μέλλον των εξαγορών και των συγχωνεύσεων; Αυτά είναι μόνο ορισμένα από τα ερωτήματα στα οποία θα επιχειρήσουν να δώσουν απαντήσεις οι συμμετέχοντες στο «Mergers & Acquisitions Summit».

Στο «Mergers & Acquisitions Summit», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουνίου 2024 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, κορυφαίοι παράγοντες της επιχειρηματικής σκηνής, κυβερνητικοί αξιωματούχοι και εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας θα συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στο πεδίο των συγχωνεύσεων και των εξαγορών.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, ο Κωστής Χατζηδάκης, υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών της Ελλάδας, ο Νίκος Σταθόπουλος, πρόεδρος BC Partners, η Χαρά Νικολοπούλου, αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού, ο Στέφανος Θεοδωρίδης, πρόεδρος Δ.Σ. του Υπερταμείου, η Βασιλική Λαζαράκου, πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ο Αθανάσιος Δαγούμας, πρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων και ο Γιώργος Τρυφινόπουλος, επικεφαλής Στρατηγικής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

Diamond Sponsor: Zepos Yannopoulos 

Platinum Sponsor: Public Power Corporation

Silver Sponsors: ΑΟΝ, Ernst & Young, Grant Thornton, KBVL-Law Firm Member of Deloitte Legal Network, Kyriakides Georgopoulos Law Firm, Metlen Energy & Metals (previously known as Mytilineos), PwC

Supporters: ΕOS Capital Partners

M&A Technology Partner: Datasite 

Content Partner: Zepos Yannopoulos

Communication Partner: Tsomokos Communication

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT