ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το Chivas – The Blend για πρώτη φορά στην Ελλάδα

to-chivas-amp-8211-the-blend-gia-proti-fora-stin-ellada-2305027

Το Chivas Regal διοργάνωσε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Chivas – The Blend, γιορτάζοντας την τέχνη του blending! Για μια εβδομάδα, προσωπικότητες του θεάματος, εκπρόσωποι των media, bartenders και καταναλωτές έζησαν μία πρωτόγνωρη εμπειρία στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Μεταλλουργείου.

to-chivas-amp-8211-the-blend-gia-proti-fora-stin-ellada0

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν σε βάθος το Scotch whisky, να ανακαλύψουν τις γευστικές διαφορές ανάμεσα σε πολλά διαφορετικά whiskies και να δημιουργήσουν ο καθένας το δικό τους blend, υπό την καθοδήγηση του θρυλικού Custodian Master Blender του Chivas, Colin Scott.

to-chivas-amp-8211-the-blend-gia-proti-fora-stin-ellada2

Μία ακόμα πιο ξεχωριστή έκπληξη περίμενε το κοινό για μία μέρα, όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς – o διάσημος chef που ενσαρκώνει το μήνυμα της νέας παγκόσμιας καμπάνιας του Chivas “Success Ιs Α Blend” στην Ελλάδα – παρουσίασε, σε ένα ξεχωριστό workshop μαγειρικής, γεύσεις που μπορεί κανείς να συνδυάσει με το αγαπημένο του Chivas, απογειώνοντας την εμπειρία του whisky tasting.

Και όλα αυτά, λίγες εβδομάδες μετά το λανσάρισμα του δεύτερου video του Chivas που αποκαλύπτει μερικές ακόμα πτυχές της προσωπικότητας του διάσημου chef, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι η επιτυχία είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων. Στη ζωή, αλλά και στο σκωτσέζικο whisky!