Το Chivas – The Blend για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Το Chivas – The Blend για πρώτη φορά στην Ελλάδα

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Chivas Regal διοργάνωσε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Chivas – The Blend, γιορτάζοντας την τέχνη του blending! Για μια εβδομάδα, προσωπικότητες του θεάματος, εκπρόσωποι των media, bartenders και καταναλωτές έζησαν μία πρωτόγνωρη εμπειρία στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Μεταλλουργείου.

Το Chivas – The Blend για πρώτη φορά στην Ελλάδα-1

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν σε βάθος το Scotch whisky, να ανακαλύψουν τις γευστικές διαφορές ανάμεσα σε πολλά διαφορετικά whiskies και να δημιουργήσουν ο καθένας το δικό τους blend, υπό την καθοδήγηση του θρυλικού Custodian Master Blender του Chivas, Colin Scott.

Το Chivas – The Blend για πρώτη φορά στην Ελλάδα-2

Μία ακόμα πιο ξεχωριστή έκπληξη περίμενε το κοινό για μία μέρα, όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς – o διάσημος chef που ενσαρκώνει το μήνυμα της νέας παγκόσμιας καμπάνιας του Chivas “Success Ιs Α Blend” στην Ελλάδα – παρουσίασε, σε ένα ξεχωριστό workshop μαγειρικής, γεύσεις που μπορεί κανείς να συνδυάσει με το αγαπημένο του Chivas, απογειώνοντας την εμπειρία του whisky tasting.

Και όλα αυτά, λίγες εβδομάδες μετά το λανσάρισμα του δεύτερου video του Chivas που αποκαλύπτει μερικές ακόμα πτυχές της προσωπικότητας του διάσημου chef, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι η επιτυχία είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων. Στη ζωή, αλλά και στο σκωτσέζικο whisky!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή