Εντυπωσιακά τα εγκαίνια της WP Hellas!

Εντυπωσιακά τα εγκαίνια της WP Hellas!

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η WP Hellas αποτελεί τον αξιόπιστο σύμβουλο ξενοδοχείων, γραφείων, εστιατορίων, καταστημάτων λιανικής, πλοίων και yachts που διακρίνονται για την αισθητική και τις απαιτήσεις τους, διασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα, ανταγωνιστικές τιμές και υποδειγματικό after sales service.

Αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα, κορυφαίους ευρωπαϊκούς οίκους κατασκευής μοκέτας, δαπέδου, ταπετσαρίας και υφασμάτων, όπως οι Ege Carpets, Brintons Carpets,  Amtico Flooring, MOSO Bamboo, Vescom Wallcoverings, Kobe Fabrics, Creation Baumann Fabrics και αρκετούς άλλους που ικανοποιούν τα αυστηρά ποιοτικά κριτήριά της.

Εντυπωσιακά τα εγκαίνια της WP Hellas!-1

Η WP Hellas, υποδέχθηκε πριν λίγες ημέρες, εκλεκτούς συνεργάτες και φίλους στο πάρτι εγκαινίων των νέων της ανακαινισμένων showrooms, στο Μαρούσι.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Wp Hellas, κ. Δημήτρης Γεωργιάδης, αφού ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους για τη συνεχή υποστήριξη και εμπιστοσύνη τους στην εταιρεία για πάνω από 40 χρόνια, υπογράμμισε ότι, ακολουθώντας συγκεκριμένη στρατηγική- ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της κρίσης- η εταιρεία έκανε σημαντικά βήματα προόδου, και θα συνεχίσει να εξελίσσεται θέτοντας όλο και υψηλότερους στόχους για το μέλλον. Τόνισε επίσης,  ότι η ανάπτυξη έρχεται επενδύοντας όχι μόνο στις εγκαταστάσεις και στο ανθρώπινο δυναμικό της, αλλά κυρίως στις διαχρονικές συνεργασίες με τους πελάτες της, με μοναδική προτεραιότητα την ποιότητα και τη συνέπεια σε ό,τι αναλαμβάνει.

Εντυπωσιακά τα εγκαίνια της WP Hellas!-2

Ο CEO της Ege Group, κ. Svend Aage Færch Nielsen καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ίδιας εταιρείας στη Μέση Ανατολή και Αφρική, κ. Michael BØgsted, τίμησαν με την παρουσία τους την WP Hellas – αποκλειστικό αντιπρόσωπο της EGE carpets, στην Ελλάδα- δήλωσαν την υποστήριξή τους και συνεχάρησαν την εταιρεία για το ουσιαστικό της έργο όλα αυτά τα χρόνια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή