ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Ηλεκτρική Σκούπα 2 σε 1, 600W, VICKO»

ilektriki-skoypa-2-se-1-600w-vicko-2296444

Η νέα Ηλεκτρική Σκούπα VICKO είναι εδώ για να κάνει τη διαφορά σε κάθε επίπεδο. Μια νέας γενιάς ηλεκτρική σκούπα, με σύγχρονο design και εργονομικό χαρακτήρα. Η αποθήκευσή της απαιτεί όσο χώρο χρειάζεται και μια απλή, μη ηλεκτρική σκούπα ενώ διαθέτει και αναδιπλούμενη λαβή για εύκολη αποθήκευση! Η νέα Ηλεκτρική Σκούπα VICKO είναι 2 σε 1 αφού διαθέτει 2 λειτουργίες σε 1 συσκευή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ηλεκτρική σκούπα για πατώματα και χαλιά αλλά και σαν σκουπάκι χειρός για τοπικό καθάρισμα.

Φιλική προς το περιβάλλον, με ενεργειακή απόδοση Α+ και ισχύ 600W, επιτυγχάνει ετήσια κατανάλωση ενέργειας μόλις 21,7 kWh/έτος. Σχεδιασμένη για τη μέγιστη απορροφητικότητα, αποτελεί την ηλεκτρική σκούπα που χρειάζεται κάθε σπίτι για να καλύψει τις ανάγκες του. Με λειτουργία χαμηλού θορύβου και δοχείο συλλογής σκόνης 0,6 λίτρων που αποτελεί την ιδανική χωρητικότητα, καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας. Το σύστημα φιλτραρίσματος πολλαπλών επιπέδων εγγυάται για την εισαγωγή και εξαγωγή του αέρα ενώ κρατά τα ακάρεα μακριά.

ilektriki-skoypa-2-se-1-600w-vicko0

Η νέα Ηλεκτρική Σκούπα 2 σε 1 VICKO, διαθέτει διακόπτη λειτουργίας, εξαρτήματα όπως βουρτσάκι επίπλων και ακροφύσιο για στενές κοιλότητες αλλά και πλενόμενο φίλτρο. Το μήκος του καλωδίου είναι 5 μέτρα για διαδρομές καθαριότητας δίχως τέλος ενώ διαθέτει και ασφάλεια υπερθέρμανσης, γεγονός που την καθιστά ανταγωνιστική σε σχέση με άλλα προϊόντα της αγοράς.

Συνοδεύεται από εγγύηση 2 χρόνων

Σε τιμή 39,90 ευρώ από 65,00 ευρώ!