O Ελληνο – Ολλανδικός Σύνδεσμος και η συνεισφορά του στην Ελληνική Οικονομία

O Ελληνο – Ολλανδικός Σύνδεσμος και η συνεισφορά του στην Ελληνική Οικονομία

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εξαιρετικά γιορτινό κλίμα, με την παρουσία των μελών και φίλων του Ελληνο-Ολλανδικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Συνδέσμου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2019 στο ζεστό και ξεχωριστό χώρο «Αίθριον» του Hilton Αθήνας. Το 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο με Πρόεδρο τον κ. Κωνσταντίνο Μαγγιώρο, και τους κα. Μαριάννα Πολιτοπούλου, Αντιπρόεδρο, Παναγιώτη Μπαρά, Γεν. Γραμματέα, Γεώργιο Αρκάδη, Ταμία και μέλη τους κκ. Γεώργιο Κώτσαλο, Αλέξανδρο Δανιηλίδη, Jean-Francois Etienne, Κανάρη Παπαναστασόπουλο, Γιάννη Καντώρο, Βασίλη Σταύρου και Γεώργιο Θωμαΐδη, καθώς και εκπρόσωποι 80 εταιρειών-μελών, έδωσαν το «παρόν».

Ο κ. Μαγγιώρος παρουσίασε το έργο του Συνδέσμου και δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που ο Σύνδεσμός μας συνεχίζει το έργο του και εξελίσσεται σε ένα δυναμικό και θεσμικό παράγοντα στην ελληνική αγορά και οικονομία. Έχοντας διανύσει 25 χρόνια από την ίδρυσή του, σήμερα έχει 151 ενεργά μέλη. Οι εταιρείες του αντιπροσωπεύουν διαφόρους τομείς της ελληνικής αγοράς όπως το εμπόριο, την παραγωγή, τις ασφάλειες, τις εξαγωγές, τις υπηρεσίες και τη ναυτιλία. Στο Σύνδεσμο αναπτυσσόμαστε σταθερά, ακολουθώντας πιστά το όραμά του να είμαστε ένας ισχυρός θεσμικός παράγοντας για την ανάπτυξη του εμπορίου μεταξύ Ελλάδας και Ολλανδίας». Αναφέρθηκε, επιπλέον, στη στενή σχέση του Συνδέσμου με την Ολλανδική Πρεσβεία με συνεργασίες όπως η κοινή παρουσία στα Ποσειδώνια 2018, η υποστήριξη και προώθηση εκδηλώσεων, φόρουμ και workshops υπό την αιγίδα του.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρέσβης των Κάτω Χωρών κ. Caspar Veldkamp, ο οποίος ευχήθηκε να συνεχίσει η χώρα την επιτυχή πορεία ανάπτυξης και καλών πρακτικών.

Την εκδήλωση, επίσης, τίμησε με την παρουσία του και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Δημήτρης Λιάκος, που τόνισε τη σημαντική συνεισφορά του Ελληνο – Ολλανδικού Συνδέσμου στην Ελλάδα και την παραγωγική συνεργασία του με το ελληνικό κράτος.

Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας, όπου 20 τυχεροί κέρδισαν τα μοναδικά δώρα των χορηγών FrieslandCampina Hellas, Elais-Unilever Hellas, AB Βασιλόπουλος, KLM, Philips Hellas, Coral Shell, Carglass Greece, Αθηναϊκή Ζυθοποιΐα, NN Hellas και Interamerican.

Πολλές ευχαριστίες στους συνεργάτες αυτής της βραδιάς, στο Ξενοδοχείο Hilton για την εξαιρετική φιλοξενία του και στην εταιρεία FREI congress για την παροχή του μικροφωνικού συστήματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή