Project Future: Ξεκινάει ο 2ος κύκλος του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας της Τράπεζας Πειραιώς

Project Future: Ξεκινάει ο 2ος κύκλος του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας της Τράπεζας Πειραιώς

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου του Project Future, ο δεύτερος κύκλος ξεκινάει από αύριο, 8 Μαρτίου. Το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας της Τράπεζας Πειραιώς συνδέει την τριτοβάθμια εκπαίδευση με την αγορά εργασίας και δίνει σε νέους πτυχιούχους τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε τομείς αιχμής και να αποκτήσουν χρήσιμα εφόδια.

Οι νέοι πτυχιούχοι που συμμετείχαν στον πρώτο κύκλο του Project Future, εισέρχονται ήδη στην αγορά εργασίας καθώς μετά την ολοκλήρωση των εκπαιδεύσεων πραγματοποιούνται συνεντεύξεις υποψηφίων σε επιχειρήσεις που μετέχουν στο πρόγραμμα και έχουν αρχίσει οι προσλήψεις.

Η Τράπεζα Πειραιώς, με το πρόγραμμα Project Future, στέκεται υπεύθυνα δίπλα στους νέους, παρέχοντας τα εφόδια που θα συμβάλλουν στη δυναμική τους ένταξη στην αγορά εργασίας και στην επαγγελματική και προσωπική τους ανέλιξη. Δέσμευση της Τράπεζας Πειραιώς είναι να πραγματοποιούνται σε ετήσια βάση δύο κύκλοι του προγράμματος, ώστε να υποστηρίζονται ουσιαστικά και με συνέπεια οι νέοι της χώρας.

Το Project Future υλοποιείται από την Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με το ReGeneration Academy. Ενώνοντας τις δυνάμεις τους με τις Google, Facebook, Code.Hub και το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη του Ομίλου Πειραιώς, δίνουν την ευκαιρία σε νέους πτυχιούχους να εξειδικευτούν στους σύγχρονους τομείς εκπαίδευσης: Java, Sales, Digital Marketing και Data Science. Συνολικά αναμένεται να εκπαιδευτούν 1.200 νέοι πτυχιούχοι, ενώ 330 επιτυχόντες θα εξειδικευτούν στις παραπάνω ειδικότητες.

Αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα γίνονται στην ιστοσελίδα projectfuture.gr από αύριο 8 και έως τις 22 Μαρτίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή