Ο Νίκος Καραμούζης πρόεδρος στην Grant Thornton

Ο Νίκος Καραμούζης πρόεδρος στην Grant Thornton

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Grant Thornton στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την ανάληψη καθηκόντων της θέσης του προέδρου της εταιρείας από τον Νίκο Καραμούζη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, πρόκειται για έναν εκ των πλέον έμπειρων και επιτυχημένων στελεχών του τραπεζικού κλάδου στη χώρα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Grant Thornton στην Ελλάδα, Βασίλης Καζάς χαρακτηριστικά αναφέρει: «Η έλευση του Νίκου Καραμούζη στην Grant Thornton είναι ένα γεγονός που μας τιμά ιδιαίτερα. Εξωστρεφής, με βαθιά γνώση του τραπεζικού κλάδου, της εγχώριας και διεθνούς οικονομίας και των αγορών, παραμένει ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες της οικονομίας της χώρας. Νιώθουμε απεριόριστη χαρά για την παρουσία, στην οικογένεια της Grant Thornton, ενός σπουδαίου ανθρώπου και επαγγελματία. Η τριακονταετής πορεία του κ. Καραμούζη στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα, η σημαντική εμπειρία του και η γνώση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, η συμβολή του στην ανάπτυξη και το μετασχηματισμό του τραπεζικού κλάδου και η καθολική εκτίμηση που χαίρει από τον επιχειρηματικό κόσμο και τις αγορές, αναμένεται να προσδώσουν ιδιαίτερη αξία στην εταιρία μας και τον καλωσορίζουμε θερμά στο νέο του ξεκίνημα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή