Επίσημη επίσκεψη πρέσβεων από τριάντα χώρες στον ΟΛΠ

Επίσημη επίσκεψη πρέσβεων από τριάντα χώρες στον ΟΛΠ

34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίσημη επίσκεψη πραγματοποίησαν πρέσβεις από τις πρεσβείες περίπου τριάντα χωρών στην Αθήνα, παρουσία της πρέσβειρας της Κίνας στην Ελλάδα, Zhang Qiyue, στα κεντρικά γραφεία του ΟΛΠ όπου και συναντήθηκαν με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΟΛΠ κάπτεν Φου Τσενγκ Κιου και άλλα στελέχη της εταιρείας.

Μετά τη συνάντηση ακολούθησε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του λιμένος αλλά και επίσκεψη στο Cosco Shipping Libra, ένα από τα μεγαλύτερα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων παγκοσμίως που εκφόρτωνε στον Πειραιά.

Στην επίσκεψη των ξένων διπλωματών στο λιμάνι συμμετείχαν πρέσβεις από Ηνωμένο Βασίλειο, Ιαπωνία, Ισραήλ, Λουξεμβούργο, Νορβηγία, Βέλγιο, Ολλανδία, Ελβετία, Σουηδία, Τσεχία, Κροατία, Φινλανδία, Αφγανιστάν, Σλοβακία, Εσθονία, Κούβα, Λετονία, Λιθουανία, Μολδαβία, Ουκρανία, Παναμά, Σλοβενία, Ταϊλάνδη και υψηλόβαθμοι διπλωμάτες από Ουγγαρία,  Αυστραλία, Φιλιππίνες και Αζερμπαϊτζάν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή