Ημέρες Εκτιμήσεων από ειδικούς εκτιμητές του Chiswick Auctions

Ημέρες Εκτιμήσεων από ειδικούς εκτιμητές του Chiswick Auctions

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αθήνα 09-11 Μαϊου 2019

Ξενοδοχείο Hilton Athens


Συναντήσεις μόνο κατόπιν συνεννοήσεως – Πληροφορίες

Μηνάς Χατζηχρήστου

T: 210 862 8114 | Κ: 6944 422 469

[email protected]

Ημέρες Εκτιμήσεων κοσμημάτων, ρολογιών, διακοσμητικών και ασημένιων αντικειμένων, πινάκων και πολυτελών αξεσουάρ από ειδικούς εκτιμητές του Chiswick Auctions για δημοπρασία στο Λονδίνο

Chiswick Auctions είναι ένας ταχέως αναπτυσσόμενος οίκος δημοπρασιών στο Λονδίνο που ειδικεύεται στην πώληση πολυτελών αγαθών, έργων τέχνης, χαλιών και αντικών.

Ο οίκος Chiswick Auctions είναι ένας αναγνωρισμένος οίκος δημοπρασιών που ασχολείται με έργα τέχνης κάθε εποχής και είδους. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας εδρεύει στις φημισμένες γειτονιές Chiswick και South Kensington του Λονδίνου και θα πραγματοποιεί τακτικές επισκέψεις στην Αθήνα για εμπιστευτικές και δωρεάν εκτιμήσεις χωρίς καμία δέσμευση.

Με 20 τμήματα αφιερωμένα σε διάφορους τομείς ειδικότητας από Τσάντες Επώνυμων Σχεδιαστών, Κοσμήματα και Ρολόγια έως Ευρωπαϊκά Έργα Τέχνης, Ασιατική και Σύγχρονη Τέχνη, η εταιρεία έχει αναπτυχθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια ακολουθώντας τη σχετική αγορά. Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, πραγματοποιούνται αποκλειστικές δημοπρασίες στον χώρο μας στο δυτικό Λονδίνο για διάφορους συλλέκτες, λάτρεις της τέχνης και ιδιώτες αγοραστές και πωλητές από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη, τις ΗΠΑ, την Κίνα και την Αυστραλία. Οι εν λόγω δημοπρασίες πραγματοποιούνται παράλληλα με μια μηνιαία δημοπρασία ειδών εσωτερικής  διακόσμησης που περιλαμβάνει διακοσμητικές τέχνες, ζωγραφική, έπιπλα και άλλα συλλεκτικά είδη, που προσελκύουν αγοραστές με διαφορετικό στιλ και οικονομική δυνατότητα  από τις βασικές συλλεκτικές κατηγορίες.

Προσφέρουμε, επίσης, ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχετικά με την επικύρωση διαθηκών, την ασφάλιση και την εκτίμηση  περιουσίας σε εκτελεστές διαθηκών, καταπιστευματικές εταιρείες, νομικούς εκπροσώπους και ιδιώτες πάντοτε με επαγγελματισμό και διακριτικότητα. Με ευρεία εξειδίκευση και ανταγωνιστικές τιμές, όλες οι εκτιμήσεις τελούν υπό τη διαχείριση ενός Διευθυντή ή ενός Ανώτερου Εκτιμητή.

Είμαστε υπερήφανοι για την προσβασιμότητα, το εύρος γνώσεων και την άψογη εξυπηρέτηση η οποία είναι προσαρμοσμένη στις ειδικές ανάγκες των πελατών μας. Οι αγοραστές και οι πωλητές εμπιστεύονται τον Chiswick Auctions ξανά και ξανά, χάρη στην προσωπική εμπειρία δημοπρασίας που τους παρέχουμε. Με βάση την πεποίθηση ότι κάθε έργο, αντικείμενο ή πολύτιμο αγαθό, που πωλείται είναι ξεχωριστό και χάρη στην ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση πελατών και το διεθνές πελατολόγιο του, ο οίκος Chiswick Auctions είναι ο πλέον κατάλληλος για την εξυπηρέτηση της ακμάζουσας μεσαίας αγοράς και η ιδανική πλατφόρμα για τη διασφάλιση των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων.

Αθήνα 09-11 Μαϊου 2019

Ξενοδοχείο Hilton Athens

Συναντήσεις μόνο κατόπιν συνεννοήσεως – Πληροφορίες

Μηνάς Χατζηχρήστου

T: 210 862 8114 | Κ: 6944 422 469

[email protected]

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή