Welcome Stores: «2020 ορόσημο προς την επιτυχία»

Welcome Stores: «2020 ορόσημο προς την επιτυχία»

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«2020 ορόσημο προς την επιτυχία» ήταν το βασικό μήνυμα της ετήσιας συνέλευσης της αλυσίδας Welcome Stores. Στη συνέλευση «δόθηκε η ευκαιρία να επανεξεταστούν η γενική πορεία της εταιρείας, ο βαθμός επίτευξης των στόχων, που είχαν τεθεί κατά την προηγούμενη χρονιά, ενώ καλωσορίστηκαν τα νέα μέλη της οικογένειας Welcome Stores», όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αλυσίδας.

«Το 2018, μία ομολογουμένως δυνατή χρονιά για την εταιρεία, όπως προέκυψε και από τη γενική αποτίμηση, έγιναν μεγάλα βήματα εξέλιξης», τονίζει η ανακοίνωση.

«Η Welcome Stores εξαπλώνεται περαιτέρω στην Ελλάδα, ενώ νέα μέλη προστίθενται και καλωσορίζονται εγκάρδια: στη Βέροια, στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη και με 2 νέα καταστήματα Welcome Stores στη Ρόδο και στη Ζάκυνθο, γεγονός που ανεβάζει τον αριθμό των μελών της αλυσίδας στα 85. Κατά τη συνέλευση αναφέρθηκε ότι η εταιρεία σχεδόν άγγιξε το στόχο που έθεσε για το 2018, τα 64 εκ. ευρώ σε πωλήσεις, δηλ. ποσοστό αύξησης 8,5% σε σχέση με το 2017, που ο τζίρος έφτασε τα 59 εκ. ευρώ και η  αύξηση πωλήσεων το 5%.  Παράλληλα, αναφέρθηκε  ότι ο στόχος για το 2019 είναι τα 68 εκ. ευρώ!», υπογραμμίζεται.

Welcome Stores: «2020 ορόσημο προς την επιτυχία»-1

O Φίλιππος Ιωαννίδης, Πρόεδρος Welcome Stores.

«H ολοκλήρωση και η λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος www.welcomestores.gr είναι ένα ακόμη εξελικτικό βήμα της εταιρείας. Εύχρηστο και πρωτοποριακό, φιλικό στο χρήστη με πολλές δυνατότητες, ολοκληρωμένες πληροφορίες και καινοτόμες εφαρμογές, με εύκολη πρόσβαση, άμεση απόκριση,  εγκαινιάζει τη δυναμική της είσοδο στην on line αγορά», σημειώνει.

Η δήλωση του Προέδρου κου  Ιωαννίδη εύστοχα συνοψίζει τις επιτυχημένες κινήσεις της εταιρείας για το 2018: «Με  τη στήριξη του Δικτύου και  εφαρμόζοντας πιστά τις κεντρικές πολιτικές και κατευθύνσεις, υλοποιούμε τη μεγαλύτερη διαφημιστική καμπάνια από την ίδρυση της εταιρείας. Ολοκληρώσαμε το ηλεκτρονικό  κατάστημα, μια σύγχρονη διαδικτυακή παρουσία, πραγματοποιώντας  βήμα  βήμα τους στόχους μας, ερχόμενοι πιο κοντά στο όραμα μας».

«Το ορόσημο του 2020 είναι κοντά πια, και όλα δείχνουν χάρη στα σταθερά βήματα επιτυχίας, στη συνέπεια, στο δυναμισμό και στο σταθερό όραμα,  ότι ένας κύκλος επιτυχίας ολοκληρώνεται. Η εξέλιξη συνεχίζεται», καταλήγει η ανακοίνωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή