Στο City Link το 7ο ηλεκτρονικό κατάστημα της Πειραιώς

Στο City Link το 7ο ηλεκτρονικό κατάστημα της Πειραιώς

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το 7ο e-branch του δικτύου ηλεκτρονικών καταστημάτων δημιούργησε η Τράπεζα Πειραιώς στη Στοά Σπυρομήλιου (City Link) στο κέντρο της Αθήνας.

Στο e-branch προσφέρονται στους πελάτες όλες οι πρωτοποριακές υπηρεσίες των ηλεκτρονικών καταστημάτων της τράπεζας, δίνοντας σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους με ταχύτητα, ευκολία και ασφάλεια κατά το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας του τις καθημερινές, καθώς και το Σάββατο. Μερικές από τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στα e-branch είναι:

• Το «Ταμείο από απόσταση», όπου ο πελάτης μπορεί να εκτελέσει μέσω video κλήσης, με έμπειρο ταμία της τράπεζας, τουλάχιστον το 90% των προσφερόμενων συναλλαγών κανονικού ταμείου, με την ίδια ευκολία και απλότητα.

• Η online εγγραφή στη winbank χωρίς να απαιτείται επίσκεψη σε κατάστημα ούτε χειρόγραφη υπογραφή συμβάσεων.

• Η πραγματοποίηση συναλλαγών στα ATM και easypay του εσωτερικού χώρου, 24/7.

• Η δυνατότητα γνωριμίας με προϊόντα και υπηρεσίες των συνεργατών της τράπεζας.

• Η χρήση των διαθεσίμων στο κατάστημα ηλεκτρονικών συσκευών (PC & tablet) με στόχο τη γνωριμία και την εξοικείωση με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της τράπεζας (digital corner).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή