Σύμβολο μίας ολόκληρης γενιάς

Σύμβολο μίας ολόκληρης γενιάς

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επανακυκλοφορία της ρετρό φιάλης της Fix Hellas επαναφέρει «γλυκές» αναμνήσεις σε όλους τους Έλληνες. Η Fix, η μακροβιότερη ελληνική μπύρα, βρίσκεται στο επίκεντρο οικογενειακών και φιλικών στιγμών από το 1864 μέχρι σήμερα. Και όχι τυχαία…

Το καμπυλωτό σχήμα της παλιάς φιάλης έχει χαραχθεί στις καρδιές μας, αποτελώντας σύμβολο για ολόκληρες γενιές. Για 150 χρόνια, η γεύση της Fix συνοδεύει τις σημαντικότερες στιγμές μας, με την ποιότητα της να παραμένει υψηλή τόσο με εγχώρια, αλλά και διεθνή στάνταρ.

Σύμβολο μίας ολόκληρης γενιάς-1

Για πολλούς ήταν η «πρώτη»… Πρώτη φορά γεύτηκαν μπύρα από το μπουκάλι της, ήταν εκεί στην πρώτη έξοδό τους, αλλά και σε επιτυχίες και γεγονότα-σταθμούς στη ζωή τους, ξεπερνώντας την αξία μίας «απλής μπύρας» και αποτελώντας σταθερή και διαχρονική αξία.

Διαχρονική, όπως η φιλία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη με τον Άλκι Κούρκουλο, η τηλεοπτική ένωση των οποίων ύστερα από 20 χρόνια στο νέο τηλεοπτικό σποτ της Fix προκάλεσε νοσταλγικά συναισθήματα και έφερε στο μυαλό όλων στιγμές από το παρελθόν, φίλους, τραπέζια, τσουγκρίσματα με δύο μπίρες FIX ανά χείρας.

Η ρετρό φιάλη της Fix, ἄρτι ἀφιχθεῖσα ἀπό τό παρελθόν, εγείρει αισθήματα εφάμιλλα της «επανένωσης» των δύο φίλων.  Το «άνοιγμά» της θα απελευθερώσει τις μνήμες που περικλείει, αλλά θα δώσει αφορμή και για νέες, δυνατές στιγμές, πάντα παρέα με αγαπημένους φίλους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή