Ο «Μαρινόπουλος» είναι πιο κοντά στη νοοτροπία μας

Ο «Μαρινόπουλος» είναι πιο κοντά στη νοοτροπία μας

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα Marks & Spencer έφερε στην Ελλάδα ο όμιλος Μαρινόπουλος το 1990 μέσω της εταιρείας Μαρινόπουλος ΑΒΕΤΤΕ, η οποία είναι master franchising και για τα Βαλκάνια. Διατηρεί 15 καταστήματα στην Ελλάδα και 2 σε άλλες χώρες της Βαλκανικής απασχολώντας περισσότερα από 450 άτομα προσωπικό. Οι μικτές πωλήσεις της εταιρείας αυξάνονται με διψήφιο ποσοστό από έτος σε έτος. Για το 2001 οι πωλήσεις φθάνουν στα 19,8 δισ. δρχ. από 17,6 δισ. δρχ. το 2000.

Σχολιάζοντας τη μέχρι τώρα συνεργασία με τον όμιλο Μαρινόπουλου ο κ. Luc Valdevelde ανέφερε: «Πιστεύω, γιατί έχω συνεργασθεί με τον όμιλο από την προηγούμενη δουλειά μου στην Promodes, ότι είναι πιο κοντά στον τρόπο εργασίας των Marks & Spencer από ό,τι στην Promodes. Εκτός από το ό,τι είναι δυνατός όμιλος, γνωρίζει πολύ καλά την αγορά. Για τη Marks & Spencer Αγγλίας είναι μεγάλο κεφάλαιο». Και προσθέτει: «Οταν πήγα στην Promodes το 1995 η κοινή εταιρεία είχε ήδη γίνει (σ.σ. Μαρινόπουλου-Ρromodes). Για τη διευθέτηση ορισμένων θεμάτων μας πήρε χρόνια, αλλά τελικά τα λύσαμε. Είναι σκληροί συνομιλητές!».

ΜorgaStanley Σε μηχανισμούς αυτόματης διόρθωσης ελπίζουν οι ΗΠΑ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή