Το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα άνοιξε η «Ηρων»

Το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα άνοιξε η «Ηρων»

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα εγκαινίασε προχθές ο όμιλος Ηρων, ενεργοποιώντας τη νέα στρατηγική του με κέντρο τον πελάτη και τις ανάγκες του σε ηλεκτρικό ρεύμα, φυσικό αέριο και ηλεκτροκίνηση. Η  θυγατρική της ΓΕΚ Τέρνα έχει σε εξέλιξη ένα σχεδιασμό που θα διασφαλίσει τη φυσική της παρουσία στα μεγαλύτερα αστικά κέντρα της χώρας, στοχεύοντας μέσα σε ένα χρόνο σε ένα δίκτυο 15 ιδιόκτητων καταστημάτων.

Από αυτά, τρία προορίζονται για την Αττική. Το ένα εγκαινιάστηκε ήδη στους Αμπελοκήπους, το δεύτερο κατασκευάζεται στο Περιστέρι και το τρίτο θα βρίσκεται στα νότια προάστια, χωρίς να  έχει ακόμη επιλεγεί η ακριβής τοποθεσία.

Τα υπόλοιπα 13 σημεία πώλησης πρόκειται να λειτουργήσουν στην επαρχία.

Σε αυτά περιλαμβάνονται τα δύο καταστήματα που ήδη λειτουργεί η εταιρεία στη Θήβα και στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η «Ηρων» εκτιμά πως το δίκτυο θα βοηθήσει την εταιρεία να ενδυναμώσει το branding της, αυξάνοντας έτσι αργά αλλά σταθερά τη διείσδυσή της στην αγορά της προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου.

Στα εγκαίνια παρέστησαν εκπρόσωποι των μετόχων ΓΕΚ Τέρνα και ENGIE, πελάτες, συνεργάτες, άνθρωποι από τον χώρο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου και πολλοί φίλοι της εταιρείας. Σύμφωνα με τα στελέχη της «Ηρων», η έρευνά τους έχει δείξει ότι ο Ελληνας καταναλωτής αξιολογεί πολύ θετικά τη δυνατότητα να έχει απευθείας πρόσβαση, με φυσική παρουσία, στους εκπροσώπους του προμηθευτή του. Στο κατάστημα της εταιρείας μπορεί κανείς να επιλύσει απορίες του γύρω από θέματα διαχείρισης και εξοικονόμησης ενέργειας, να επιλέξει πρόγραμμα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου για το σπίτι ή την επιχείρησή του με τους συμφερότερους όρους, καθώς και να φορτίσει δωρεάν το ηλεκτροκίνητο όχημά του. Επίσης, στο κατάστημα προσφέρονται ολοκληρωμένες λύσεις smart home αλλά και προηγμένες υπηρεσίες ηλεκτροκίνησης για εταιρικούς πελάτες.

«Το πρώτο μας κατάστημα στην Αθήνα σηματοδοτεί τη στρατηγική μας για ένα καθαρότερο περιβάλλον με κέντρο τον πελάτη» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Γιώργος Δανιόλας.

Η «Ηρων» συγκαταλέγεται μεταξύ των τριών καθετοποιημένων ενεργειακών ομίλων της χώρας στον τομέα του ηλεκτρισμού.

Διαθέτει δύο θερμοηλεκτρικές μονάδες παραγωγής ενέργειας με εγκατεστημένη ισχύ 147 MW και 435 MW (ΗΡΩΝ Ι & ΗΡΩΝ ΙΙ αντίστοιχα) στη Βοιωτία.  Παράλληλα, ο  όμιλος ΓΕΚ Τέρνα έχει υποβάλει στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) αίτηση για χορήγηση άδειας παραγωγής για μια νέα μονάδα φυσικού αερίου συνδυασμένου κύκλου ονομαστικής καθαρής ισχύος 660 MW, η οποία θα εγκατασταθεί  στην Κομοτηνή. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή