Οι Ήρωες του Σήμερα για τους Ήρωες του Αύριο

Οι Ήρωες του Σήμερα για τους Ήρωες του Αύριο

2' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H εταιρική υπευθυνότητα ξεκινά από το ίδιο το DNA της εταιρείας. Έτσι, για τη Stoiximan ξεκινά από το ίδιο το παιχνίδι. Η κορυφαία εταιρεία GameTech στην Ελλάδα κατάφερε μέσα σε λίγα μόνο χρόνια να συγκαταλέγεται στις πλέον αναπτυσσόμενες του κλάδου σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Αναπτύσσοντας ένα προϊόν που είναι ανταγωνιστικό διεθνώς, η εταιρεία δραστηριοποιείται σήμερα σε 6 χώρες: στην Ελλάδα και στην Κύπρο με το brand Stoiximan, στη Γερμανία, στην Αυστρία, στη Ρουμανία και στην Πορτογαλία με το διεθνές brand Betano.

Το μυστικό της επιτυχίας; Επένδυση σε τεχνολογίες αιχμής και σε υψηλής ποιότητας ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και υιοθέτηση των αρχών που ορίζουν την ανταγωνιστικότητα στη σύγχρονη εποχή, γεγονός που την καθιστά ελκυστικό εργοδότη και σημαντικό πόλο έλξης για τους ταλαντούχους Έλληνες που θέλουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Οι Ήρωες του Σήμερα για τους Ήρωες του Αύριο-1

Ξεκινώντας από μια ομάδα 80 ατόμων, η εταιρεία κατάφερε σε τρία μόνο χρόνια να επταπλασιάσει τους ανθρώπους της. Σήμερα απασχολεί περισσότερους από 600 εργαζομένους, 200 από τους οποίους εργάζονται στο Τμήμα Τεχνολογίας και 20 αποτελούν ήδη επιτυχημένα παραδείγματα brain gain, ή αλλιώς περιπτώσεις Ελλήνων που αποφάσισαν να συνεχίσουν την καριέρα τους στο εξωτερικό και επέστρεψαν για να εργαστούν στον Όμιλο της Stoiximan. Σήμερα, η εταιρεία εντείνει αυτή την προσπάθεια, προσφέροντας ένα σημαντικό πακέτο επανεγκατάστασης και 3 επιπλέον μισθούς, αποδεικνύοντας ότι το Brain Gain είναι το επόμενο δικό της στοίχημα.

Εταιρική Υπευθυνότητα με όραμα και στρατηγική

Στόχος της εταιρείας είναι να βελτιώνει διαρκώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, ώστε να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους ανθρώπους που την εμπιστεύονται για την ψυχαγωγία τους. Αναλύοντας τη λειτουργία της και εντοπίζοντας τις περιοχές όπου μπορεί να μεγιστοποιήσει το όφελός της, εστιάζει τη στρατηγική εταιρικής υπευθυνότητας στους πυλώνες της Τεχνολογίας σε συνδυασμό με την ενδυνάμωση των νέων, στο Υπεύθυνο Παιχνίδι και τον Αθλητισμό.

Οι Ήρωες του Σήμερα εμπνέουν τους Ήρωες του Αύριο

Με τον αθλητισμό στο κέντρο της δραστηριότητάς της, η Stoiximan υλοποιεί ένα εκτεταμένο πλάνο χορηγικής ενίσχυσης του ελληνικού αθλητισμού, από τα πιο δημοφιλή στα λιγότερο γνωστά αθλήματα και σε επίπεδο σωματείων και ομάδων αλλά και μεμονωμένων αθλητών. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει η Stoiximan Tokyo Team, ομάδα των 17 αθλητών και αθλητριών καθώς και των δύο εθνικών ομάδων πόλο που η εταιρεία στηρίζει στην πορεία τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

Οι Ήρωες του Σήμερα για τους Ήρωες του Αύριο-2

Αντλώντας έμπνευση από τους πρωταθλητές μας, τους Ήρωες του Σήμερα, η Stoiximan υλοποιεί από το 2017 το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Μικροί Ήρωες by Stoiximan», που στόχο έχει να προσφέρει εκπαιδευτικές εμπειρίες σε παιδιά υποβαθμισμένων ή απομακρυσμένων περιοχών. Με το σύνθημα «οι Ήρωες του Αύριο μπορούν να βρίσκονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας» και πρεσβευτές τους Ολυμπιονίκες Λευτέρη Πετρούνια και Σπύρο Γιαννιώτη, αλλά και τους αθλητές Δημήτρη Διαμαντίδη και Βασιλική Μιλλούση, το πρόγραμμα έχει μέχρι σήμερα αγγίξει περισσότερα από 20.000 παιδιά σε όλη την Ελλάδα. Μέσα από τις δράσεις «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» και «Οι Μικροί Ήρωες Ταξιδεύουν» οι μαθητές των δημοτικών σχολείων μπορούν να επισκεφθούν δωρεάν ένα πλήθος μουσείων και άλλων δραστηριοτήτων για την ηλικία τους. Μέσα από την τρίτη κατεύθυνση του προγράμματος «Οι Μικροί Ήρωες για την Ελλάδα», η πρωτοβουλία δίνει έμφαση στις ανάγκες των ακριτικών νησιών και, σε συνεργασία με τον οργανισμό HOPEgenesis, έχει υιοθετήσει 10 ακριτικά νησιά καλύπτοντας ολοκληρωτικά τα έξοδα τοκετού των οικογενειών που αποφασίζουν να φέρουν έναν ακόμη «Μικρό Ήρωα» στον κόσμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή