ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι τιμές και η ημερομηνία διάθεσης των νέων iPhone στην Ελλάδα

oi-times-kai-i-imerominia-diathesis-ton-neon-iphone-stin-ellada-2337098

Από 869 έως 1789 ευρώ θα κοστίζουν στην Ελλάδα τα νέα κινητά τηλέφωνα της Apple, iPhone 11. Tη χαμηλότερη τιμή θα έχει το iPhone 11, με χωρητικότητα 64 GB, και την υψηλότερη το iPhone 11 Pro Max με χωρητικότητα 512 GB.

Τα νέα iPhone 11, καθώς και το η σειρά Apple Watch Series 5 θα είναι διαθέσιμα σε Ελλάδα και Κύπρο στις 27 Σεπτεμβρίου μέσω του δικτύου εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών της iSquare. Η ημερομηνία αυτή είναι μια εβδομάδα μετά τις ΗΠΑ (20 Σεπτεμβρίου 2019).

Την ίδια ημέρα θα είναι και διαθέσιμα από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Ήδη η Cosmote ανακοίνωσε ότι ξεκίνησαν οι online προεγραφές για την απόκτηση του νέου κινητού, ενώ από 20 Σεπτεμβρίου θα δέχεται και τις προπαραγγελίες. Το τελευταίο σημαίνει ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προπληρώσουν να λάβουν τα νέα προϊόντα της Apple. To ίδιο ισχύει και για τα προϊόντα iPad 7th Gen και Apple Watch Series 5, που επίσης θα κυκλοφορήσουν την ίδια ημέρα στη χώρα μας.

Eκτιμάται ότι σε αντίστοιχες κινήσεις θα προχωρήσουν και οι άλλες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στη χώρα μας, Vodafone και Wind.