Απογείωσε την επιχείρησή σου με τα big data

Απογείωσε την επιχείρησή σου με τα big data

2' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχεις σκεφτεί ότι τα big data μπορούν να γίνουν ο πιο πολύτιμος σύμμαχός σου στην ανάπτυξη της επιχείρησής σου; Ότι αξιοποιώντας πληροφορίες από εκατομμύρια ηλεκτρονικές συναλλαγές μπορείς να σχεδιάσεις νέες στρατηγικές μάρκετινγκ και εμπορικών πολιτικών; Να αποφασίσεις αν και πού θα επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου, να προχωρήσεις σε προσφορές, να εξελίξεις τα προϊόντα σου;

Η web εφαρμογή Cardlink pulse είναι το νέο χρήσιμο πολυεργαλείο στα χέρια του Έλληνα επαγγελματία. Έχοντας πρόσβαση σε έναν τεράστιο όγκο πληροφοριών προερχόμενων από απλές ανώνυμες συναλλαγές, που πραγματοποιούνται καθημερινά με κάρτα μέσω του δικτύου της Cardlink, τις μετατρέπει μέσα από προηγμένους αλγορίθμους και analytics σε αξιοποιήσιμα δεδομένα: καταρτίζει το καταναλωτικό προφίλ των πελατών, διερευνά την απόδοση των καταστημάτων ανά περιοχή -ακόμα και σε επίπεδο γειτονιάς- σε σχέση με άλλες επιχειρήσεις του κλάδου, παρουσιάζει reports, πληροφορίες και συγκριτικά στοιχεία για τις συναλλαγές με πολύ παραστατικά γραφήματα, βοηθά τον επαγγελματία να δημιουργήσει επιχειρηματικές ευκαιρίες και προσφέρεται με πολύ χαμηλό κόστος, υπό τη μορφή μηνιαίας ή ετήσιας συνδρομής.

Αnalytics για όλους

Δεν έχει σημασία το μέγεθος της επιχείρησης, ο τζίρος της ή ο κλάδος στον οποίο δραστηριοποιείται. Τα δεδομένα είναι διαθέσιμα για όλους και όλοι μπορούν να επωφεληθούν από αυτά. Το Cardlink pulse είναι μία ζωντανή πλατφόρμα που εξελίσσεται διαρκώς, επιτρέποντας στον επαγγελματία να παρακολουθεί την επιχείρησή του ανά πάσα στιγμή, να εντοπίζει τα προβλήματα και να λαμβάνει τις σωστές αποφάσεις.

Τα δεδομένα παρουσιάζονται με απλό και έξυπνο τρόπο, εξειδικευμένα για την κάθε επιχείρηση:

  • Πού ξοδεύουν τα χρήματά τους οι πελάτες σου;
  • Ποιες ώρες προτιμούν να κάνουν τις αγορές τους; Από ποιες περιοχές προέρχονται;
  • Είναι «νέοι», «συχνοί» ή «πιστοί»;
  • Πώς αποδίδουν τα καταστήματά σου σε διαφορετικές χρονικές περιόδους;
  • Ποιες είναι οι περιοχές που πιθανόν αποτελούν ευκαιρία να ανοίξεις ένα καινούργιο και γιατί;
  • Μήπως πρέπει να διαφημιστείς στο εξωτερικό ή να προσαρμόσεις τις τιμές σου;

Η πρωτοποριακή εφαρμογή της Cardlink με το μεγαλύτερο δίκτυο POS στην ελληνική αγορά και την πλέον δυναμική πύλη πληρωμών για τις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, βοηθά μία επιχείρηση να γνωρίσει καλύτερα το πελατολόγιό της. Πάντα ανώνυμα και αθροιστικά, εξετάζει τις συνήθειες και τις προτιμήσεις του, διευκολύνοντας τον επιχειρηματία να στοχεύσει καλύτερα την αγορά του και να αυξήσει τις πωλήσεις του. Αν η πρωτιά είναι το ζητούμενο, είναι θέμα χρόνου να την κατακτήσεις.

Με το Cardlink pulse στο desktop ή το tablet σου, μπορείς να βρεις με μια ματιά ό,τι χρειάζεσαι για να απογειώσεις την επιχείρησή σου. Αξιοποίησε τις αμέτρητες δυνατότητές του και δες στην πράξη πώς τα data και τα analytics μπορούν να δουλέψουν για σένα και να ανοίξουν νέους ορίζοντες στην επιχειρηματική σου δραστηριότητα.

Δοκίμασε τώρα δωρεάν την εφαρμογή εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή