Σε ελληνικά χέρια οι αυστριακές κάρτες υγείας

Σε ελληνικά χέρια οι αυστριακές κάρτες υγείας

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H ελληνικών συμφερόντων AUSTRIACARD, μέλος του ομίλου AUSTRIACARD HOLDINGS στον οποίο ανήκει και η INFORM, σε συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας της με την Κύρια Ένωση Αυστριακών Ιδρυμάτων Κοινωνικής Ασφάλισης ανανέωσε για τα επόμενα πέντε χρόνια το έργο της παραγωγής των αυστριακών καρτών υγείας.

Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία της στην κατασκευή καρτών υγείας και στην διαχείριση ψηφιακών πιστοποιητικών ταυτοποίησης, η AUSTRIACARD προσέφερε μια e-card νέας γενιάς, προϊόν υψηλής τεχνολογίας, προσφέροντας λύσεις στις αυξανόμενες απαιτήσεις ενός ιδιαίτερα πολύπλοκου έργου. Τα επόμενα 5 χρόνια περίπου 9,5 εκατομμύρια νέες ηλεκτρονικές κάρτες θα παραχθούν, προσωποποιηθούν και θα αποσταλούν στους Αυστριακούς πολίτες.

Η φιλοσοφία της e-card νέας γενιάς σχεδιάστηκε έτσι ώστε να υποστηρίζει τόσο τις υφιστάμενες υποδομές του συστήματος υγείας, όσο και την διασύνδεση του με μελλοντικές εφαρμογές και υπηρεσίες.

Το νέο προϊόν, το οποίο είναι φιλικό προς το περιβάλλον λόγω της χρήσης ειδικών υλικών, πληροί τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας, ενσωματώνοντας τεχνολογίες ασφαλούς εκτύπωσης όπως αόρατα / ιριδίζοντα μελάνια, microtext, guilloche, ασφαλή εκτύπωση φωτογραφίας με εγχάραξη κα. Παράλληλα η νέα e-card πληροί τις υψηλότερες απαιτήσεις ηλεκτρονικής ασφάλειας, μέσω της χρήσης του νέου λειτουργικού συστήματος “ACOS-ID” το οποίο έχει αναπτυχθεί εξ ολοκλήρου από την AUSTRIACARD.

Ειδικά στον τομέα εξειδικευμένων λύσεων για ταυτότητες, κάρτες υγείας, και γενικότερα έξυπνων καρτών ασφαλείας για Δημόσιο Τομέα/Κυβερνητικούς Οργανισμούς, η AUSTRIACARD έχει ιδιαίτερα υψηλή τεχνογνωσία, έχοντας υλοποιήσει με εξαιρετική επιτυχία μεγάλο αριθμό διεθνών σύνθετων έργων υψηλής τεχνολογίας που περιλαμβάνουν όλα τα διαθέσιμα χαρακτηριστικά ασφαλείας σε 3 ηπείρους, όπως ενδεικτικά εθνικές ταυτότητες για την Αυστρία, τη Ρουάντα, το Νίγηρα κ.α., άδειες οδήγησης (σε μορφή κάρτας) για τη Σρι Λάνκα, τη Γκάνα, την Κένυα, τη Σλοβακία κ.α.., ηλεκτρονικές Κάρτες Υγείας για την Αυστρία και το Κατάρ, σελτία Ταυτότητας της Σουηδικής Αστυνομίας και των Ενόπλων Δυνάμεων της Νορβηγίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή