Dimello, ένας καφές αντάξιος των διεθνών standards

Dimello, ένας καφές αντάξιος των διεθνών standards

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η KAFEA TERRA SA είναι μια 100% Ελληνική βιομηχανική εταιρία επεξεργασίας και εμπορίας καφέ με εξειδίκευση στον espresso.

Η υπερσύγχρονη μονάδα ξεκίνησε να λειτουργεί το 2006 και διαρκώς αναβαθμίζεται.

Εδώ ο πράσινος καφές, επιλέγεται, καθαρίζεται γίνεται  χαρμάνι, καβουρδίζεται και στη συνέχεια συσκευάζεται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους. Αυστηροί έλεγχοι σε όλη τη γραμμή παράγωγης εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα.

Στο άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό που ξεχωρίζει για την αφοσίωση, το πάθος & το μεράκι, προσφέρεται διαρκώς βαθιά γνώση και εξειδίκευση.

To 2014 η εταιρεία πραγματοποίησε νέα επένδυση σε υπέρ-αυτόματη μονάδα καβουρδίσματος καφέ παραγωγικής δυναμικότητας 1200kg /ώρα & γραμμής συσκευασίας 1kg με αυτόματο εγκιβωτιστικό & παλετοποίηση (end of line packaging).

Από το 2016 μπήκε σε λειτουργία νέα υπεραυτόματη γραμμή για συσκευασίες λιανικής διάθεσης με αυτόματο εγκιβωτιστικό και ο νέος τελευταίας τεχνολογίας χρωματοδιαλογέας (color sorter) που διαλέγει έναν προς έναν τους κόκκους του πράσινου καφέ ως προς το χρώμα και την ωριμότητα ώστε να ώστε να εξασφαλίζεται η αρίστη και αψεγάδιαστη σύνθεση των χαρμανιών της.

Από τον Απρίλιο 2017 τα προϊόντα Dimello Retail βρίσκονται στα ράφια των καταστημάτων.

https://www.dimellocoffee.com/

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή