ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

2019 Yachting Awards Gala στο Ζάππειο Μέγαρο

2019 Yachting Awards Gala στο Ζάππειο Μέγαρο

Μια σημαντική εκδήλωση, μοναδική στο είδος και για πρώτη φορά, διοργανώνεται από την ONDECK Media προκειμένου να τιμήσει τους Πρωταγωνιστές του Yachting και του Θαλάσσιου Τουρισμού.

H ONDECK MEDIA διοργανώνει το Yachting Awards Gala 2019, μια μοναδική βραδιά που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Δεκεμβρίου, στο Ζάππειο Μέγαρο για να τιμήσουμε όλοι μαζί τους Πρωταγωνιστές του Yachting, του Θαλάσσιου Τουρισμού και του Luxury Industry.

Η αγορά της θαλάσσιας αναψυχής θα βρεθεί εκεί που της άξιζε, στο πιο συμβολικό κτίριο της Σύγχρονης Ελλάδας. Ένας ελάχιστος φόρος τιμής στους ανθρώπους που για δεκαετίες αποτελούν τους μεγαλύτερους πρεσβευτές της χώρας στο εξωτερικό. Στη νέα γενιά επιχειρηματιών που συνεχίζει με όραμα και φρέσκιες ιδέες.

Στο συμβολικό χώρο του Ζαππείου παρουσία στελεχών από τον επιχειρηματικό και πολιτικό χώρο θα γίνει η απονομή τιμητικών διακρίσεων για την συμβολή στην οικονομία του τουρισμού και την εξέλιξη ενός από τους πιο σημαντικούς κλάδους της Ελλάδας. Η εκδήλωση επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και φέρνει στο προσκήνιο τα επιτεύγματα των πρωταγωνιστών του θαλάσσιου τουρισμού.

Όλα τα φώτα της δημοσιότητας θα λάμψουν και θα φωτίσουν μια σπουδαία και πολυεπίπεδη βιομηχανία όπως αυτή του Σκάφους Αναψυχής και του Θαλάσσιου Τουρισμού. Μια βιομηχανία που τροφοδοτεί πολλές και διαφορετικές αγορές. Μια γόνιμη πλατφόρμα προβολής της χώρας μας σε όλο τον κόσμο.

«Η εκδήλωση έχει ως στόχο να προβάλλει και να τιμήσει όλους όσους συμβάλλουν στην εξέλιξη και στην διαρκή ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού, ενός πολύτιμου τομέα της οικονομίας μας. Η Ελληνική Επιχειρηματική Σκηνή του Yachting είναι από τις πιο δραστήριες και σημαντικές παγκοσμίως. Σκοπός μας, ως Ondeck Media, είναι να την αναδεικνύουμε συνεχώς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό. Τα Yachting Awards έχουν μια επιπλέον διάσταση και μια υπεραξία. Αποτελούν την προέκταση της συνεχούς προσπάθειας μας ώστε να γεφυρώσουμε το στερέωμα του Σκάφους Αναψυχής με όλη την αγορά, να μεταφέρουμε το μήνυμα ότι πρόκειται για ένα πολυδιάστατο επαγγελματικό πεδίο με πολλές ευκαιρίες και ατελείωτες δυνατότητες» δήλωσε ο Γεράσιμος Γερολυμάτος, Director & Founder.

Honorary Yachting Awards 2019

Για πληροφορίες: [email protected] |  τηλ.: +30 211 345 5002