Σε ακόμη 10 πόλεις της Λατινικής Αμερικής επεκτείνεται η Beat

Σε ακόμη 10 πόλεις της Λατινικής Αμερικής επεκτείνεται η Beat

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επεκτείνει την παροχή υπηρεσιών της στη Λατινική Αμερική η Beat, η οποία εντάσσει στον «χάρτη» της ακόμη δέκα πόλεις της περιοχής. Ειδικότερα, η εταιρεία ανακοινώνει την είσοδο στο Μπουένος Αϊρες καθώς και σε εννέα άλλες πόλεις σε Μεξικό και Κολομβία, χώρες στις οποίες έχει ήδη παρουσία.  

Στις πόλεις που εξυπηρετούνται από την Βeat εισέρχονται, εκτός από το Μπουένος Αϊρες στην Αργεντινή, το Δουράνγκο, η Βιγιαερμόσα, το Κερατέρο, το Σαλτίγιο, η Λεόν, το Αγουασκαλιέντε και η Λα Λαγκούνα στο Μεξικό.  Αντίστοιχα η αγορά της Κολομβίας αποκτά τις υπηρεσίες της Βeat σε Μπουκαραμάνγκα και Μπαρανκίγια. Με τη νέα επέκταση, η Βeat έχει πλέον παρουσία σε 22 πόλεις στη Λατινική Αμερική.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η Beat αποτελεί τον Νο 1 παίκτη στην έδρα της την Ελλάδα, όπως επίσης και στο Περού, ενώ στην Κολομβία και στη Χιλή κατέχει τη δεύτερη θέση. Ταχύτατα έγινε τρίτη δύναμη στην παροχή των υπηρεσιών της στο Μεξικό.

Παγκοσμίως η Βeat μετράει σχεδόν 500.000 εγγεγραμμένους οδηγούς ενώ οι χρήστες της υπηρεσίας ξεπερνούν τα 14 εκατομμύρια. «Η χρονιά κλείνει για εμάς με 200% ετήσια ανάπτυξη και αρκετές νέες πόλεις. Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με την πορεία μας και την επέκτασή μας στις άκρως ανταγωνιστικές αγορές της Λατινικής Αμερικής. Με την είσοδό μας σε όλο και περισσότερες πόλεις στοχεύουμε να προσφέρουμε μια προσιτή, βολική και ασφαλή επιλογή μεταφοράς σε ακόμη περισσότερους επιβάτες και οδηγούς», δήλωσε ο CEO της Βeat, Νίκος Δρανδάκης.

«Η πρόθεσή μας είναι να γίνουμε η κυρίαρχη υπηρεσία ride-hailing της Λατινικής Αμερικής τα επόμενα χρόνια, παρέχοντας την καλύτερη εμπειρία μεταφοράς σε προσιτές τιμές», συμπλήρωσε.

Η εταιρεία διατηρεί γραφεία σε όλες τις αγορές όπου λειτουργεί, με πιο πρόσφατο αυτό στο Μπουένος Aϊρες. Τα κεντρικά γραφεία της Beat παραμένουν στην Αθήνα, απ’ όπου εργάζονται οι μισοί από τους 750 εργαζομένους της.

Παράλληλα, εγκαινίασε πρόσφατα ένα Tech & Engineering γραφείο στο Αμστερνταμ, που στόχο έχει να προσελκύσει ταλέντα από όλη την Ευρώπη, με έμφαση στους τομείς της τεχνητής νοημοσύνης (AI) και της μηχανικής μάθησης (ML).

Τέλος, η εταιρεία εγκαινιάζει σύντομα και τα νέα της κεντρικά γραφεία στην Αθήνα, στο κτίριο The Orbit, επί της Λ. Κηφισίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή