EN ΣΥΝΤΟΜΙΑ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΕΒ Κλωστοϋφαντουργών: ενίσχυση εξαγωγών μεσω Γ΄ ΚΠΣ

Την ενίσχυση των εξαγωγικών επιχειρήσεων μέσω του προϋπολογισμού και του Γ΄ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης ζητεί ο κ. Ελ. Κούρταλης, πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων Κλωστοϋφαντουργών και υποψήφιος πρόεδρος του EBEA για την Ενωτική Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία. Δεδομένης και της πτωτικής πορείας των εξαγωγών, επισημαίνει την ανάγκη στήριξης της εγχώριας παραγωγής, ώστε τα ελληνικά προϊόντα να γίνουν πιο ανταγωνιστικά και να επανακτήσουν τις θέσεις του.

Ανοδικά οι πωλήσεις της ΝΙΚΑΣ

Σε 24,204 δισ. δρχ., βελτιωμένος κατά 6,4%, ανήλθε ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών της εταιρείας «Νίκας» στο εννεάμηνο της τρέχουσας χρήσης. Τα κέρδη υποχώρησαν κατά 27% και διαμορφώθηκαν σε 1,361 δισ. δρχ. H διοίκηση προβλέπει ότι η χρήση θα κλείσει με αύξηση τζίρου κατά 8% και κερδών κατά 20%.

Συμβούλιο υπ. Εμπορίου – Τουρισμού

Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί τη Δευτέρα ο υφυπουργός Ανάπτυξης -τομέας Εμπορίου- κ. Χρ. Θεοδώρου προκειμένου να λάβει μέρος στο Συμβούλιο Υπουργών Εμπορίου και Τουρισμού. Το συμβούλιο θα απασχολήσουν θέματα εσωτερικής αγοράς, καταναλωτή και τουρισμού. Εν τω μεταξύ, έως το τέλος του χρόνου πρόκειται να ληφθούν και οι οριστικές αποφάσεις σχετικά με την κατάργηση του ημερήσιου δελτίου τιμών καυσίμων.

Συνεργασία KEGO – Ρhibro

Σύμβαση για την αποκλειστική διανομή των προϊόντων Terramyci100 Premix και Neo TerramyciPremix στην ελληνική αγορά έχει καταρτιστεί ανάμεσα στην KEGO και την αμερικανική εταιρεία Phibro. H εν λόγω συνεργασία εντάσσεται στο πλαίσιο της προώθησης από πλευράς Kego στρατηγικών συμμαχιών με εταιρείες του κλάδου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή