Πρωταγωνιστεί η ASUS στην παγκόσμια αγορά φορητών υπολογιστών

Πρωταγωνιστεί η ASUS στην παγκόσμια αγορά φορητών υπολογιστών

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ταϊβάν, αποτελεί την πρώτη δύναμη στην παγκόσμια παραγωγή φορητών υπολογιστών. Ετσι, είναι προφανές, ότι ο ανταγωνισμός είναι πολύ σκληρός στην αγορά της. Στη διάρκεια του τρίτου τριμήνου του 2000, η εταιρεία ASUS, κατέλαβε την πρώτη θέση (εκθρονίζοντας την ACER), σε πωλήσεις φορητών υπολογιστών τύπου Notebook στην Ταϊβάν, 18.000 τεμάχια, αφήνοντας στην τρίτη θέση την IBM και αρκετά πιο πίσω τις Compaq, Hewlett Packard, Toshiba κ.λπ.

Συνολικές πωλήσεις

Με συνολικές πωλήσεις σε όλο τον κόσμο που αναμένεται να ξεπεράσουν τα 800.000 τεμάχια για το 2001 (375.600 το 2000), η ASUS αποτελεί πλέον, μια από τις σημαντικότερες δυνάμεις και στον τομέα των notebooks.

Πρόσφατα, παρουσίασε το νέο ASUS L8400L, τον νεότατο και ταχύτατο επεξεργαστή της Intel, Pentium III Τualatiστα 1.3z!

Με ενσωματωμένο οδηγό DVD αλλά και μονάδα δισκέτας και όλες τις απαραίτητες για τον σύγχρονο χρήστη υπολογιστή δυνατότητες διασύνδεσης, fax/modem, LΑκ.λπ. αλλά ακόμα και video-out.

Επίσης, σχεδόν ταυτόχρονα, η ASUS παρουσίασε το B 000. Ειδικά για το Β1 000 η ASUS ανέπτυξε και ενσωμάτωσε τεχνολογία αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος!

Τεχνολογία ΤrueΡrint

Ετσι, το Β1 000 αρνείται να λειτουργήσει εάν δεν «διαβάσει» το δακτυλικό αποτύπωμα του ιδιοκτήτη του (και των εναλλακτικών χρηστών που θα ορίσει, αν θέλει). Στο ASUS Β1 000, χρησιμοποιείται η νέα τεχνολογία TruePrint, η οποία δεν «διαβάζει» απλά την επιφανειακή επιδερμίδα του δακτύλου, αλλά τον εσωτερικό φλοιό του ανθρώπινου ιστού. Ακόμα και στη φοβερή περίπτωση που κάποιος κόψει… το δάκτυλο του ιδιοκτήτη του notebook, αυτό δεν θα λειτουργήσει, διότι το δάκτυλο πρέπει να είναι ζωντανό, να υπάρχει δηλαδή εσωτερικά, ροή αίματος!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή