Ενας πλήρης οδηγός για τα Χριστούγεννα από την eone

Ενας πλήρης οδηγός για τα Χριστούγεννα από την eone

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

E να εκτεταμένο αφιέρωμα στα Χριστούγεννα θα παρουσιάσει σύντομα η «πύλη» eone, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης www.xmas.gr. Στην ουσία η eone ανέπτυξε μια αυτόνομη «κάθετη πύλη» (vortal), με πληθώρα εμπορικών εργαλείων. Στα περιεχόμενα του vortal περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, συνταγές για χριστουγεννιάτικα εδέσματα, πώς να εντυπωσιάσετε με το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας κ.ά., ταξίδια, προτάσεις χριστουγεννιάτικων διακοπών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, προτάσεις για ρεβεγιόν σε clubs, νυχτερινά κέντρα αλλά και tips για ένα πετυχημένο ρεβεγιόν στο σπίτι, πλήρης οδηγός με όλες τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων. Επίσης, περιλαμβάνεται αναλυτική παρουσίαση του εορταστικού προγράμματος της TV, κινηματογραφικών ταινιών και ταινιών video και DVD στο πνεύμα των ημερών. Το www.xmas.gr θα φιλοξενεί ιδέες για δώρα, προτάσεις μόδας, κ.λπ., αλλά και πληροφορίες για χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε πόλεις του κόσμου.

Το eone (www.eone.gr), το οποίο βγήκε στον αέρα τον Μάιο του 2000 είναι το αποτέλεσμα της κοινής προσπάθειας του Ομίλου Αττικών Εκδόσεων, της «Καθημερινής» και της EuropeaDynamics στον χώρο του Διαδικτύου. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα παρουσιαστεί και μια σημαντική αλλαγή στο portal, η οποία αφορά στη δομή και την εμφάνιση της πρώτης σελίδας. Η πρώτη σελίδα γίνεται πιο «ελαφριά» και ευανάγνωστη για τον χρήστη, προσφέροντας τη δυνατότητα για άμεση και απλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο. Στόχος μας είναι το portal να γίνει ένας ευχάριστος τόπος αναζήτησης και εξερεύνησης, εξυπηρετώντας αυτό που λέμε δίκτυο ανθρώπων.

Σε ό,τι αφορά τη δομή του portal, αυτό ενισχύεται με ενδιάμεσους τομείς (section) με ιδιαίτερο εμπορικό ενδιαφέρον, αξιοποιώντας το περιεχόμενο αλλά και την παρουσία των βασικών μετόχων. Το πρώτο sectioπου ξεκίνησε να λειτουργεί είναι το ένθετο του περιοδικού «ΕΙΝΑΙ». Το ένθετο δημοσιεύεται στο eone με κείμενα γραμμένα από συντάκτες του περιοδικού, καλύπτοντας όλα τα θέματα που αφορούν τη γυναίκα. Η προώθηση γίνεται με εσωτερική διαφημιστική καμπάνια στις σελίδες του portal. Ενα ακόμη sectioαφορά τη διασκέδαση εντός και εκτός σπιτιού το Σαββατοκύριακο. Είναι ένα ολοκληρωμένο ένθετο που δίνει πληροφορίες για τα τεκταινόμενα στο τέλος της εβδομάδας, προτείνοντας λύσεις για διασκέδαση. Φέρει τον τίτλο Thank God It’s Friday (TGIF). Διαφημίζεται στις σελίδες του eone, σε ορισμένα από τα πιο δημοφιλή ελληνικά sites και είναι το πρώτο θέμα στο eletter,το newsletter του portal.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή