Εύκολη είσοδος στην πιο εύκολη ψηφιακή τραπεζική εμπειρία

Εύκολη είσοδος στην πιο εύκολη ψηφιακή τραπεζική εμπειρία

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το 2020 πλέον εδώ, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η τεχνολογία, παρούσα σε κάθε σχεδόν πτυχή της καθημερινότητάς μας, αποτελεί καθοριστικό παράγοντα στις επιλογές που κάνουμε και στις απαιτήσεις που έχουμε από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που μας προσφέρονται. Αυτό ισχύει όχι μόνο για τις μικρές καταναλωτικές μας συνήθειες, όπως είναι η επιλογή ενός δώρου μέσω online σύγκρισης τιμών και παραγγελίας, αλλά και για πιο σημαντικές μας ανάγκες, όπως είναι οι συναλλακτικές και η όσο το δυνατόν αμεσότερη και ευκολότερη κάλυψή τους.

Γνωρίζοντας καλά αυτή την ανάγκη, και επιθυμώντας να προσφέρει στους πελάτες της τη μεγαλύτερη δυνατή ελευθερία κινήσεων, μέσα από ψηφιακές δυνατότητες, η Εθνική Τράπεζα έχει δημιουργήσει ένα αναβαθμισμένο internet και mobile banking περιβάλλον, όπου οι ιδιώτες μπορούν να ολοκληρώσουν online τις συναλλαγές που επιθυμούν, να διαχειριστούν τα οικονομικά τους με ευκολία και να έρθουν σε επαφή με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Τράπεζας. Και όλα αυτά εύκολα και άνετα από όπου κι αν βρίσκονται.

Αντίστοιχα εύκολη και γρήγορη με τη χρήση του i-bank είναι και η εγγραφή σε αυτό! Ακολουθώντας μια διαδικασία που διαρκεί λίγα μόλις λεπτά και γίνεται οποιαδήποτε στιγμή, μόνο μέσα από το κινητό που είναι δηλωμένο στην τράπεζα, ο ιδιώτης θα χρειαστεί απλώς να εισάγει το PIN και τον αριθμό της χρεωστικής του κάρτας για να αποκτήσει αμέσως κωδικούς πρόσβασης σε internet και mobile banking. Για να αποκτήσει, δηλαδή, σε λίγα μόλις λεπτά, πρόσβαση σε μία ολόκληρη, προσωπική τράπεζα η οποία βρίσκεται στο κινητό και τον υπολογιστή του.

Αναπτύσσοντας τέτοιου είδους τεχνολογίες και διαδικασίες, η Εθνική Τράπεζα επενδύει έμπρακτα στην ψηφιακή τραπεζική, διευκολύνοντας έτσι την καθημερινότητά μας, βελτιστοποιώντας τις συναλλαγές μας και βελτιώνοντας τη σχέση μας μαζί της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή