ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εναλλακτική πρόταση για αναδιάρθρωση της Folli Follie από το Δ.Σ.

enallaktiki-protasi-gia-anadiarthrosi-tis-folli-follie-apo-to-d-s-2360851

Την έναρξη μιας αναθεωρημένης πρότασης για την οικονομική αναδιάρθρωση του ομίλου της Folli Follie ανακοίνωσε το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας μέσω επιστολής στο Χρηματιστήριο. Σε αυτή σημειώνει ότι έχει πραγματοποιήσει μακρές συζητήσεις με συμβούλους μιας ad hoc ομάδας ανέγγυων πιστωτών και κατόχων χρεογράφων Schuldschein.

«Η εταιρεία, σε συνεργασία με τους συμβούλους της, ανέπτυξε τον Νοέμβριο του 2019 μια εναλλακτική πρόταση αναδιάρθρωσης και το αντίστοιχο φύλλο αναδιάρθρωσης και κατέληξε σε συμφωνία κατ’ αρχήν για την οικονομική αναδιάρθρωση του ομίλου. Η εταιρεία, μαζί με τους συμβούλους της, εργάζεται για τη σύνταξη των απαιτούμενων εγγράφων για την εφαρμογή του φύλλου αναδιάρθρωσης», σημειώνει.

«Η εταιρεία θα ανακοινώσει στις επόμενες εβδομάδες πρόσκληση συγκατάθεσης (Consent Solicitation) για τα χρεόγραφα 2019 και 2021, ώστε, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιτευχθούν τα επίπεδα έγκρισης, η εταιρεία θα έχει τις απαραίτητες συγκαταθέσεις για να υποστηρίξει την υποβολή ενός σχεδίου εξυγίανσης.

Το φύλλο αναδιάρθρωσης λαμβάνει υπόψη τα συμφέροντα όλων των ενδιαφερομένων και στοχεύει στην επίτευξη της απαιτούμενης επιχειρησιακής ανάκαμψης και μιας βιώσιμης κεφαλαιακής διάρθρωσης για να εξασφαλίσει τη συνεχή βιωσιμότητά της», καταλήγει.

Νωρίτερα, η εταιρεία είχε γνωστοποιήσει ότι απέκτησε το σύνολο των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας της Links (London) Limited, που περιελάμβανε ουσιαστικά το σύνολο των σημάτων και των λοιπών δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας σχετικά με τη Links of London, υπό όρο αποκλειστικής άδειας υπέρ των διαχειριστών της Links (London) Limited μέχρι τον Μάρτιο του 2020.