ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε οργανωτικές αλλαγές προχώρησε η Mytilineos

07mytilineos

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του μετασχηματισμού της το 2017, η Μytilineos  αφουγκραζόμενη τις παγκόσμιες τάσεις του επιχειρείν και λαμβάνοντας υπόψη τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές προχώρησε σε οργανωτικές αλλαγές. Οπως ανακοίνωσε η εταιρεία, το  διοικητικό συμβούλιο στις 4 Φεβρουαρίου έκανε δεκτές τις προτάσεις του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου Ευάγγελου Μυτιληναίου που έχουν ως εξής:

α. Προστίθεται ένα νέος τομέας επιχειρηματικής δραστηριότητας διεθνούς ανάπτυξης ανανεώσιμων πηγών και αποθήκευσης ενέργειας με γενικό διευθυντή τον κ. Νίκο Παπαπέτρου.

β. Ο τομέας δραστηριοτήτων εμπορίας φυσικού αερίου ενοποιείται με τον τομέα ηλεκτρικής ενέργειας και θέση γενικού διευθυντή αναλαμβάνει ο κ. Νίκος Μπενρουμπή, ενώ ο μέχρι πρότινος διευθυντής εμπορίας φυσικού αερίου κ. Παναγιώτης Κανελλόπουλος αναλαμβάνει τη θέση του αναπληρωτή διευθυντή με αρμοδιότητα τα θέματα φυσικού αερίου.

3. Η γενική διεύθυνση επενδυτικών σχέσεων και εταιρικής διακυβέρνησης μετασχηματίζεται και σε αειφόρου ανάπτυξης με γενικό διευθυντή τον κ. Δημήτρη Παπαδόπουλο. 

Παράλληλα, ειδικές αρμοδιότητες σε ρυθμιστικά θέματα και θέματα στρατηγικής στον χώρο της ενέργειας αναλαμβάνει ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του δ.σ. της εταιρείας κ. Ευάγγελος Χρυσάφης. Γενικός διευθυντής νομικών, ρυθμιστικών και κανονιστικών θεμάτων αναλαμβάνει ο κ. Πέτρος Σελέκος. Η διεύθυνση επενδυτικών σχέσεων θα υπάγεται πλέον στη γενική διεύθυνση οικονομικών υπηρεσιών υπό τον Ιωάννη Καλαφατά. Η διεύθυνση επικοινωνίας και στρατηγικής marketing αναβαθμίζεται σε γενική διεύθυνση με επικεφαλής την κ. Βίβιαν Μπουζάλη. Το νέο οργανόγραμμα της εταιρείας θα τεθεί σε ισχύ από τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου.