Στην πλατφόρμα της Public προϊόντα της MediaMarkt

Στην πλατφόρμα της Public προϊόντα της MediaMarkt

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου της Public μπορούν πλέον οι καταναλωτές να βρίσκουν και προϊόντα που πωλούνται από τη MediaMarkt, εξέλιξη που αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς την ενοποίηση των δύο εταιρειών. Αλλωστε, το επόμενο διάστημα αναμένεται να ανακοινωθεί το επιχειρηματικό πλάνο του νέου σχήματος. 

 

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα ανακοίνωσε χθες η Public, το χαρτοφυλάκιο της πλατφόρμας Public Marketplace ενισχύεται με την κατηγορία των μεγάλων οικιακών συσκευών μέσω της ένταξης της MediaMarkt, ενώ αυξάνεται σημαντικά και η ποικιλία των οικιακών μικροσυσκευών. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της MediaMarkt εξακολουθεί να λειτουργεί. Ωστόσο έχουν σχεδιασθεί ειδικές προωθητικές ενέργειες, έτσι ώστε ο καταναλωτής να βρίσκει ορισμένα προϊόντα σε πολύ χαμηλότερη τιμή όταν τα παραγγέλνει από τη MediaMarkt μεν, αλλά μέσω του Public Marketplace σε σύγκριση με την τιμή στο αυτόνομο ηλεκτρονικό κατάστημα της MediaMarkt. Για παράδειγμα, τηλεόραση γνωστής μάρκας 55 ιντσών διατίθεται στην τιμή των 699 ευρώ μέσω του Public.gr, ενώ μέσω του Mediamarkt.gr στην τιμή των 899,77 ευρώ. 
 
Το marketplace της Public φιλοξενεί σήμερα πάνω από 220 συνεργαζόμενα καταστήματα, προσφέροντας διαδικτυακά περισσότερα από 150.000 προϊόντα σε έξι συνολικά μεγάλες εμπορικές κατηγορίες. Σε ετήσια βάση οι επισκέπτες του ανέρχονται σε 50,5 εκατομμύρια. Η διαδικασία ενοποίησης των δύο εταιρειών ξεκίνησε στις αρχές Δεκεμβρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή