Αναβολή της Μαθητικής Εμπορικής Έκθεσης Αθήνας του Junior Achievement Greece στο The Mall Athens

Αναβολή της Μαθητικής Εμπορικής Έκθεσης Αθήνας του Junior Achievement Greece στο The Mall Athens

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τo Junior Achievement Greece ανακοινώνει την αναβολή της Μαθητικής Εμπορικής Έκθεσης της Αθήνας η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens την Παρασκευή 6 Μάρτιου 2020 μετά και τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την εξάπλωση κρουσμάτων του κορωνοϊού (COVID-19) στη χώρα μας. Στην έκθεση της Αθήνας θα είχαν «καταστήματα»-περίπτερα, μέσα στο εμπορικό κέντρο, 2.000 μαθητές και μαθήτριες από 75 Γυμνάσια και Λύκεια της Κεντρικής, της Νότιας Ελλάδας, των Κυκλάδων και τα νησιών του Νότιου και Βορειοανατολικού Αιγαίου που συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Μαθητική «Εικονική Επιχείρηση 2020».  Οι έφηβοι «επιχειρηματίες» θα παρουσίαζαν την ημέρα εκείνη τα προϊόντα των έξυπνων «επιχειρήσεων» που κατάφεραν να δημιουργήσουν από την αρχή της σχολικής χρονιάς. Τα παιδιά θα αξιολογούνταν από την κριτική επιτροπή του JA Greece και θα απονέμονταν 5 βραβεία της Εμπορικής Έκθεσης της Αθήνας.

Το Junior Achievement Greece/Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων προέβη στην παραπάνω απόφαση λαμβάνοντας υπόψιν τις σχετικές ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που αναβάθμισε την εκτίμηση κινδύνου του κορωνοϊού (COVID-19) σε "πολύ υψηλή". Ως παγκόσμιος οργανισμός, το JA Greece, οφείλει να μεριμνήσει για τη λήψη προληπτικών μέτρων με στόχο την προστασία της υγείας των μαθητών, καθηγητών και εθελοντών που συμμετέχουν στα εκπαιδευτικά προγράμματά του.

Ευχαριστούμε θερμά τους συμμετέχοντες, τους χορηγούς, τους συνεργάτες, και όλους τους φίλους του Junior Achievement Greece, για την κατανόηση και την στήριξή τους. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της Μαθητικής Εμπορικής Έκθεσης της Αθήνας θα ανακοινωθεί σύντομα.

Η Μαθητική Εμπορική Έκθεση της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2020, παρουσία της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Σοφίας Ζαχαράκη. Το πρώτο βραβείο κέρδισε η οικολογική Μαθητική «Εικονική Επιχείρηση» ECO WAVE A.E. από το Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης, με το βιοαποικοδομήσιμο ιατρικό ρολό που δημιούργησε. Περισσότερες πληροφορίες και όλους τους νικητές θα δείτε ΕΔΩ. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Μαθητική «Εικονική Επιχείρηση 2020» συνεχίζεται κανονικά και θα ολοκληρωθεί με την πρόκριση 10 μαθητικών ομάδων στον Πανελλαδικό Τελικό Διαγωνισμό που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Παρασκευή 8 Μαΐου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τις Μαθητικές «Εικονικές Επιχειρήσεις 2020» και τη διεξαγωγή των εκδηλώσεων του JA Greece, ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: https://www.facebook.com/JuniorAchievementGreece/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/jagreece/

Instagram: ja_greece

Twitter: https://twitter.com/JA_Greece

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCz1r7rHoukrRyUm4Tyfh3Ew

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ JA GREECE: www.senja.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή