V20 – H επανάσταση στο χώρο των ανελκυστήρων

V20 – H επανάσταση στο χώρο των ανελκυστήρων

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πιστή στις αρχές της για συνεχή αναβάθμιση και πρόοδο η πλέον καταξιωμένη ελληνική εταιρεία στο χώρο των ανελκυστήρων και συστημάτων κάθετης μεταφοράς, Valsamidis Elevators S.A. δημιούργησε τον ανελκυστήρα V20, μια τεχνολογική καινοτομία η οποία συνδυάζει απόλυτη ασφάλεια στην μετακίνηση, υψηλή ποιότητα στην αίσθηση κίνησης και μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Η Valsamidis Elevators από το 1997, με ρηξικέλευθες αποφάσεις (πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα στο τομέα της που πιστοποιήθηκε με ISO 9001), εξειδικευμένο προσωπικό, άρτια οργάνωση και διεθνείς μακροχρόνιες συνεργασίες έχει καταφέρει να βάλει την Ελλάδα στο παγκόσμιο χάρτη κατασκευής κι εμπορίας ανελκυστήρων και συστημάτων κάθετης μεταφοράς.

Τελευταίο της επίτευγμα: ο εντυπωσιακός V20. Ο ανελκυστήρας V20 αποτελεί την απόλυτη λύση στις περιπτώσεις εκσυγχρονισμού παλαιών κτιρίων και ανελκυστήρων. Aποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας που λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς ενέργειας για καλύτερο περιβάλλον και χρησιμοποιεί ό, τι πιο σύγχρονο διαθέτει η τεχνολογία για ασφάλεια κι άριστη εξυπηρέτηση επιβατικού κοινού.

Ο V20 υπερέχει έναντι οποιουδήποτε άλλου ανελκυστήρα της ελληνικής αγοράς, μπορεί να τοποθετηθεί σε όλους τους τύπους κτιρίων, μεγιστοποιεί την αξιοποίηση οφέλους σχέσης φρεατίου–θαλάμου, δημιουργεί 40% εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη διάρκεια λειτουργίας και 60% σε κατάσταση αναμονής, συμβάλει στην ταχύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, παρέχει δυνατότητα Regeneration, η οποία εξοικονομεί την ενέργεια που κυρίως χάνεται κατά τη λειτουργία του ανελκυστήρα με τη μορφή θερμότητας και ελαχιστοποιεί τους θορύβους και του κραδασμούς δίνοντας απόλυτη ικανοποίηση αίσθησης κύλισης.

Ο V20 πρακτικά μειώνει δραστικά το κόστος ανταλλακτικών αφού μετατρέπει τα ξεπερασμένα υδραυλικά συστήματα ανελκυστήρων σε αναβαθμισμένης ενεργειακής κλάσης ανελκυστήρες τύπου PMSM, εξυπηρετεί καλύτερα το επιβατικό κοινό αφού μειώνει τους «νεκρούς χρόνους» και αυξάνει την ταχύτητα κίνησης του ανελκυστήρα ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει τη ενεργειακή υπεροχή κατά 50% χρησιμοποιώντας έξυπνο φωτισμό LED και οθόνες LCD στις ενδείξεις λειτουργίας.

Ο V2O όμως είναι και εικόνα. Κι είναι επιλογή της Valsamidis Elevators ο πελάτης της, ο συνεργάτης της να μπορεί να διαμορφώσει την αισθητική που τον ικανοποιεί για τον δικό του V20. Κάτω απ’ αυτό το πρίσμα ο κάθε ενδιαφερόμενος, είτε πρόκειται για αρχιτέκτονα ή μηχανικό, είτε πρόκειται για επιχείρηση ή ιδιώτη, έχει τη δυνατότητα να επιλέξει με ευκολία την αισθητική του ανελκυστήρα που επιθυμεί μέσα από μια μεγάλη γκάμα επιλογής υλικών επένδυσης του θαλάμου τις οποίες μπορεί να δει στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό χώρο με 21 ξεχωριστούς ανελκυστήρες της Valsamidis Elevators S.A.

V20 Smart Energy Pack: η οικολογική επιλογή

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή