Τραπεζικές συναλλαγές χωρίς αναμονή ή συνωστισμό

Τραπεζικές συναλλαγές χωρίς αναμονή ή συνωστισμό

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακόμα και με τη σταδιακή άρση των μέτρων περιορισμού, η καθημερινότητά μας θα είναι διαφορετική. Κάποιες πτυχές της μπορούν ωστόσο να γίνουν πιο εύκολες. Για παράδειγμα, για τη διεκπεραίωση συναλλαγών όπως πληρωμή πιστωτικής κάρτας, μεταφορά χρημάτων ή ενημέρωση για το υπόλοιπο και τις κινήσεις του λογαριασμού μας, δε χρειάζεται να πάμε στην τράπεζα. Μπορούμε να τις κάνουμε εύκολα και με ασφάλεια, από τον υπολογιστή ή το κινητό μας τηλέφωνο, στην άνεση του σπιτιού μας.

Το Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας προσφέρει αυτές τις δυνατότητες. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο μπορεί κανείς να πληρώσει ηλεκτρονικά τους λογαριασμούς του, όπως ρεύμα, νερό, κινητό. Δείτε πώς στο βίντεο που ακολουθεί:

Και πραγματοποιώντας κανείς τις συναλλαγές του ηλεκτρονικά, κερδίζει πόντους από το πρόγραμμα go4more της Εθνικής Τράπεζας που μπορεί να εξαργυρώσει σε ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

Εξίσου απλά και γρήγορα, μπορεί κανείς να πληρώσει και την πιστωτική του κάρτα.

Ο κάτοχος της κάρτας αρκεί να μπει στο nbg.gr, να πατήσει το κουμπί «Internet Banking – Είσοδος για Ιδιώτες» και να πληκτρολογήσει τους κωδικούς του. Στην ενότητα «Κάρτες» μπορεί να διαλέξει την πιστωτική κάρτα που θέλει να πληρώσει για να ανοίξει έπειτα η οθόνη πληρωμής. Σε αυτή θα επιλέξει το λογαριασμό από τον οποίο θα γίνει η πληρωμή και θα συμπληρώσει το ποσό της πληρωμής. Πατώντας «συνέχεια» ανοίγει η οθόνη επιβεβαίωσης της πληρωμής. Μόλις ο χρήστης βεβαιωθεί ότι όλα είναι σωστά μπορεί να πατήσει «επιβεβαίωση» για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Εφόσον πατήσει έπειτα στην επιλογή «προβολή PDF» θα μπορεί να αποθηκεύσει ή να εκτυπώσει αντίγραφο της πληρωμής που μόλις πραγματοποίησε.

Η πρόσβαση στις υπηρεσίες Internet & Mobile Banking διατίθεται δωρεάν. H υπηρεσία Internet Banking είναι διαθέσιμη μέσω του www.nbg.gr και η εφαρμογή NBG Mobile Banking είναι διαθέσιμη σε Android (έκδοση 6.0 και μεταγενέστερη) και iOS (έκδοση 9.0 και μεταγενέστερη).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή