Εκτός διαπραγμάτευσης η μετοχή της Akazoo στο Nasdaq

Εκτός διαπραγμάτευσης η μετοχή της Akazoo στο Nasdaq

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκτός διαπραγμάτευσης έθεσε την περασμένη Παρασκευή το αμερικανικό χρηματιστήριο Nasdaq την μετοχή της Akazoo. Ταυτόχρονα απαγόρευσε την διαπραγμάτευσή των δικαιωμάτων (warrants) επί μετοχών της εταιρείας.

Σύμφωνα με το αμερικανικό χρηματιστήριο, τόσο η μετοχή, όσο και το σχετικό δικαίωμα επί μετοχών, θα παραμείνουν σε καθεστώς μη-διαπραγμάτευσης μέχρι που η εταιρεία να παράσχει στις χρηματιστηριακές αρχές πληροφορίες σχετικά με την οικονομική κατάσταση της.

H Akazoo είχε ενημερώσει τους επενδυτές και τις χρηματιστηριακές αρχές ότι τα αποτελέσματα για το οικονομικό έτος του 2019 θα ανακοινώνονταν στις 30 Απριλίου 2020.

Ωστόσο, η ανακοίνωση αυτή δεν έγινε, ενώ αντίθετα η ειδική επιτροπή που συνέστησε το διοικητικό συμβούλιο της Akazoo προκειμένου να εξετάσει τις κατηγορίες για αλλοίωση των οικονομικών μεγεθών, δήλωσε ότι αδυνατεί να αντλήσει στοιχεία που τεκμηριώνουν την οικονομική κατάσταση στην επιχείρηση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή