Η Eurolife ERB στήριξε τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας της χώρας

Η Eurolife ERB στήριξε τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας της χώρας

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τον ασφαλιστικό Όμιλο Eurolife ERB, σήμερα περισσότερο από ποτέ άλλοτε, αξία έχει να φροντίζουμε όλοι για όλους. Γι’ αυτό, σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σωματείο Δεσμός και το Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, προχώρησε σε δωρεά περισσότερων από 680.000 ειδών ιατρικού εξοπλισμού, υγειονομικού υλικού και ειδών απολύμανσης και υγιεινής στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας όλης της χώρας. Το μεγαλύτερο μέρος της δωρεάς αυτής έχει ήδη παραδοθεί στις 50 δομές κλειστής φιλοξενίας των δώδεκα ΚΚΠ, διευκολύνοντας και υποστηρίζοντας το έργο τους σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο.

Συνολικά, μέσω της δωρεάς του Ομίλου Eurolife ERB, έχουν διατεθεί για χρήση από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας 9.341 είδη ιατρικών μηχανημάτων, ιατρικού εξοπλισμού και αναλώσιμων, καθώς και 642.040 είδη ατομικού προστατευτικού εξοπλισμού, όπως μάσκες, γάντια και στολές εργασίας. Επίσης, έχουν διαμοιραστεί 22.100 είδη απολύμανσης και 16.404 είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής, όπως αντισηπτικά και απολυμαντικά, για την καλύτερη περιποίηση των χώρων, στους οποίους φιλοξενούνται ευπαθείς ομάδες υψηλού κινδύνου.

Η παράδοση του υλικού αυτού έχει ιδιαίτερη σημασία για τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας, καθώς χρησιμοποιείται ήδη για τη νοσηλεία και την περίθαλψη των ωφελούμενων ομάδων, στις οποίες περιλαμβάνονται βρέφη και παιδιά χωρίς οικογένεια, ηλικιωμένοι και ενήλικες με χρόνιες παθήσεις, άτομα με βαριές σωματικές ή/και νοητικές αναπηρίες και άτομα με δυσκολίες από ανίατες ασθένειες. Ενώνοντας τις δυνάμεις τους, οι τρεις οργανισμοί απέδειξαν ότι μέσω των κοινών δράσεων επιτυγχάνονται πολλαπλά οφέλη για τους ανθρώπους και την κοινωνία.

Η συγκεκριμένη δωρεά του Ομίλου Eurolife ERB αναδεικνύει την αξία που έχουν η πρόληψη και η παροχή φροντίδας σε ομάδες ατόμων υψηλού κινδύνου. Συνολικά, μέσω της δράσης, ωφελήθηκαν άμεσα 5.192 άνθρωποι – αριθμός που περιλαμβάνει τους φιλοξενούμενους στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας και τους φροντιστές τους, ιατρούς και νοσηλευτές.

Για τον Όμιλο Eurolife ERB αξία έχει να βρίσκεται στο πλευρό των ανθρώπων, ενδυναμώνοντάς τους να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά. Μέσα από τη δράση του για τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας προσέφερε ουσιαστική υποστήριξη σε ευάλωτους συμπολίτες μας, με σκοπό τη φροντίδα και την περίθαλψή τους.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή