Μασούτης: Ηλεκτρονικές αγορές από το σπίτι

Μασούτης: Ηλεκτρονικές αγορές από το σπίτι

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πιο γρήγορα, πιο ευέλικτα, χωρίς συνωστισμό. Αυτή είναι η νέα ανάγκη που διαμόρφωσε τους τελευταίους μήνες τις καταναλωτικές συνήθειες των πολιτών στην Ελλάδα. Η ηλεκτρονική αγορά προϊόντων από το σπίτι, λόγω των προσφάτων συνθηκών, βρίσκεται σε ραγδαία άνοδο.

Η στροφή των καταναλωτών στις διαδικτυακές αγορές καταγράφηκε πρόσφατα και σε έρευνα της Pulse RC για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών. Σύμφωνα με τις απαντήσεις των ερωτηθέντων, είναι υπερδιπλάσιος ο αριθμός των ατόμων που πραγματοποιούν τακτικά αγορές από ηλεκτρονικά καταστήματα σε σχέση με όσα ίσχυαν προ πανδημίας. Η αγορά προϊόντων, ακόμα και στο χώρο των τροφίμων και των βασικών ειδών που χρησιμοποιεί κάθε νοικοκυριό, μετατοπίστηκε στο διαδίκτυο. Νέες πλατφόρμες και υπηρεσίες εμφανίστηκαν. Εταιρείες προσαρμόστηκαν στα νέα δεδομένα της εποχής. Το eshop της εταιρείας Μασούτης αποτελεί τη βέλτιστη λύση.

Με σκοπό την εξυπηρέτηση και την ασφάλεια του κοινού η εταιρεία Μασούτης οργάνωσε άμεσα τις υποδομές της και ανταποκρίθηκε στην ανάγκη ηλεκτρονικής αγοράς ειδών από το σπίτι. Προχώρησε σε νέες προσλήψεις προσωπικού και στελέχωσε τα ηλεκτρονικά τμημάτα, ενίσχυσε και εκσυγχρόνισε το στόλο των αυτοκινήτων της, συνεργάστηκε με εταιρείες διανομής και παρουσίασε το νέο eshop της.

Μασούτης: Ηλεκτρονικές αγορές από το σπίτι-1

Το νέο eshop της εταιρείας περιλαμβάνει αναλυτικά όλα τα προϊόντα που πωλούνται και στα καταστήματα της, καθώς και τις ειδικές προσφορές τους. Επιπλεον, οι πελάτες μπορούν ηλεκτρονικά να συλλέγουν και να εξαργυρώσνουν πόντους της MasCard τους από τις αγορές τους.

Μια νέα δυνατότητα που παρέχει η εταιρεία είναι παραλαβή της παραγγελίας από το κατάστημα στο χρόνο που εξυπηρετεί καλύτερα τον καταναλωτή. Ο πελάτης ειδοποιείται αυτόματα μόλις έχει ετοιμαστεί η παραγγελία και μπορεί έπειτα να επιλέξει πότε θα επισκεφτεί το κατάστημα. Με αυτή την ευέλικτη λύση δεν χρειάζεται κάποιος να περιμένει στο χώρο του – το προβλεπόμενο 3ωρο – για την παράδοση των προϊόντων, αλλά μπορεί να καθορίσει ο ίδιος ανάλογα με το πρόγραμμά του πότε θα παραλάβει τα ψώνια του. Η συναλλαγή θα έχει ήδη γίνει ηλεκτρονικά, οπότε με αυτή τη δυνατότητα ο καταναλωτής γλιτώνει την όποια αναμονή.

Για την παράδοση των αγαθών στο σπίτι, η οποία επίσης προσφέρεται ως δυνατότητα στο eshop, τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Η παράδοση γίνεται δωρεάν με παραγγελίες αξίας 40 ευρώ και άνω.

Η υπηρεσία της ηλεκτρονικής παραγγελίας της εταιρείας Μασούτης εξυπηρετεί ήδη καταναλωτές σε 45 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Το κοινό μπορεί να κάνει πλέον τις αγορές του ηλεκτρονικά και με ασφάλεια από το eshop με άμεση παράδοση με ένα κλικ εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή