Αναστολή καταβολής δόσεων από Alpha Bank

Αναστολή καταβολής δόσεων από Alpha Bank

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την παράταση για τρεις μήνες ακόμη, και συγκεκριμένα έως τα τέλη Σεπτεμβρίου 2020, της δυνατότητας αναστολής καταβολής των δόσεων ενήμερων στεγαστικών, καταναλωτικών δανείων και καρτών για όσους πελάτες της πλήττονται οικονομικά από την πανδημία της COVID-19 ανακοίνωσε η Alpha Bank.

Υπενθυμίζεται ότι η καταβολή των δόσεων δανείων και καρτών είχε ανασταλεί έως τις 30 Ιουνίου. Για τη διευκόλυνση των πελατών της η Alpha Bank έχει θέσει σε εφαρμογή μια ακόμη ευνοϊκότερη ρύθμιση, δικαιούχοι της οποίας είναι οι ενήμεροι δανειολήπτες ιδιώτες πελάτες, των οποίων το εισόδημα έχει μειωθεί άμεσα ή έμμεσα λόγω της πανδημίας. Οι πελάτες της τράπεζας που επιθυμούν να αναστείλουν την καταβολή των μηνιαίων οφειλών τους έως τις 30 Σεπτεμβρίου μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά το αίτημά τους μέσω του www.alpha.gr, χωρίς να απαιτείται επίσκεψη σε κατάστημα. Επίσης, όσοι πελάτες έχουν ήδη ενταχθεί στο υφιστάμενο πρόγραμμα τρίμηνης αναστολής και επιθυμούν επιπλέον παράταση μπορούν να υποβάλουν σχετικό αίτημα από την 1η έως τις 30 Ιουνίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή