H P&G φροντίζει όσους χρειάζονται φροντίδα

H P&G φροντίζει όσους χρειάζονται φροντίδα

2' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Εθνικό Σύστημα Υγείας αλλά και τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες στηρίζει καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου η Procter & Gamble, συμμετέχοντας ενεργά στη μάχη κατά της πανδημίας και φροντίζοντας όλους όσους το έχουν ανάγκη. Συνολικά, η εταιρεία και τα προϊόντα της, που δεν λείπουν από κανένα σπίτι, έχουν συνεισφέρει πάνω από 300 χιλιάδες ευρώ για την ανακούφιση των έκτακτων αναγκών της χώρας. Από την πρώτη στιγμή, η P&G βρέθηκε στο πλευρό των τοπικών φορέων και των οργανισμών, που δραστηριοποιούνται για την προστασία των ευάλωτων ομάδων, προσφέροντας προϊόντα προσωπικής υγιεινής και οικιακής φροντίδας σε περισσότερους από 35 χιλιάδες συνανθρώπους μας εν μέσω της πανδημίας. Ακόμα, μαζί με τα προϊόντα Always, Ariel και Fairy, ενίσχυσε τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας στα νοσοκομεία αναφοράς προσφέροντας απαραίτητο εξοπλισμό για την περίθαλψη των ασθενών και την πρόληψη μετάδοσης της νόσου.

Τα μέτρα για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού δεν επηρέασαν τη δράση της Ithaca, μιας πρωτοβουλίας που τα τελευταία χρόνια έχει εξυπηρετήσει περίπου 5.500 χιλιάδες άστεγους. Το γνωστό σε όλους μας Ariel, κορυφαία μάρκα απορρυπαντικού στην Ελλάδα, πρεσβεύει ότι η καθαριότητα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και προσφέρει έμπρακτα τη βοήθεια της στους ανθρώπους, που δεν έχουν πρόσβαση σε καθαρά ρούχα. Η ΜΚΟ Ithaca, το πρώτο Κινητό Πλυντήριο Ρούχων για Άστεγους στην χώρα μας, έχει πλύνει πάνω από 70 χιλιάδες κιλά ρούχων από το 2016 μέχρι σήμερα με τη σταθερή υποστήριξη του Ariel.

H P&G φροντίζει όσους χρειάζονται φροντίδα-1

Προκειμένου να βοηθήσουν το Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων του Δήμου Αθηναίων, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του τον περασμένο μήνα για να προσφέρει ένα ασφαλές καταφύγιο στους άστεγους της πόλης εν μέσω αλλά και μετά τη λήξη της πανδημίας, η P&G και το Ariel πρόσφεραν απορρυπαντικά ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες πλυσίματος ρούχων των φιλοξενούμενων του κέντρου. Συγχρόνως, συνεργάστηκαν και πάλι με την Ithaca για να εξασφαλίσουν πως οι χώροι πλυντηρίων της δομής θα λειτουργούν σε καθημερινή βάση. Η προσπάθεια συνεχίζεται με απώτερο στόχο κάθε άστεγος συνάνθρωπος μας να έχει πρόσβαση σε καθαρά ρούχα, ιδιαίτερα τώρα που η προσωπική υγιεινή είναι σημαντικότερη από ποτέ.

Το φετινό, τόσο διαφορετικό για όλους μας, Πάσχα, το Fairy «σέρβιρε» σε όλους τους φιλοξενούμενους στις Δομές του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων ένα παραδοσιακό γιορτινό γεύμα με  αρνάκι και πατάτες, κόκκινα αυγά, τσουρέκι και πασχαλινά κουλούρια, όλα δημιουργημένα σύμφωνα με συνταγές του σεφ Γιώργου Τσούλη.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, οι μάρκες της εταιρείας έχουν ήδη ενισχύσει περισσότερους από 200 οργανισμούς σε πάνω από 30 χώρες δωρίζοντας χρήματα και εξοπλισμό.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή