Υπηρεσία για μετακίνηση προσωπικού επιχειρήσεων λανσάρει η ΒΕΑΤ

Υπηρεσία για μετακίνηση προσωπικού επιχειρήσεων λανσάρει η ΒΕΑΤ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την υπηρεσία BEAT to Work λανσάρει εν μέσω πανδημίας η BEAT, μέσω της οποίας μία επιχείρηση μπορεί να προσφέρει διαδρομές στους εργαζομένους της με τα ταξί που συνεργάζονται με την εταιρεία. H εταιρεία Εlpedison είναι η πρώτη επιχείρηση που αξιοποιεί την υπηρεσία στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μέσω της υπηρεσίας, η επιχείρηση δηλώνει το ποσό που επιθυμεί να καλύψει για διαδρομές καθώς και τους εργαζομένους που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Ετσι, γνωρίζει από την πρώτη στιγμή πόσα χρήματα θα διαθέσει συνολικά και πόσα αντιστοιχούν σε κάθε εργαζόμενο για μετακίνηση.

Ο εργαζόμενος στη συνέχεια μπορεί να αξιοποιήσει το ποσό, καλώντας το ταξί του μέσα από την εφαρμογή. Το BEAT to Work απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις, όσο μικρές ή μεγάλες κι αν είναι, αρκεί η μηνιαία επένδυση σε διαδρομές να είναι ίση ή μεγαλύτερη των 300 ευρώ. Ως υπηρεσία, προσφέρεται δωρεάν στις επιχειρήσεις, ενώ η επιχείρηση επιβαρύνεται μόνο με την αξία των διαδρομών που προαγοράζει. Χωρίς συνδρομή, χωρίς επιπλέον χρεώσεις και χωρίς καμία δέσμευση. Η υπηρεσία είναι ήδη διαθέσιμη για επιχειρήσεις στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. «Καλωσορίζουμε την Elpedison στη νέα μας υπηρεσία BEAT to Work. Η ιδέα μας για αυτήν την υπηρεσία προήλθε από την ίδια την αγορά, καθώς εταιρείες μας προσέγγισαν για να διευκολύνουν τις μετακινήσεις των εργαζομένων τους στην παρούσα συγκυρία», εξηγεί ο Βασίλης Ντάνιας, γενικός διευθυντής της ΒΕΑΤ στην Ελλάδα.

«Παράλληλα, αυτή την περίοδο έχουμε θέσει ως προτεραιότητα να προμηθεύσουμε μαζικά τον συνεργαζόμενο στόλο μας με προστατευτικές μάσκες, αντισηπτικά και διαχωριστικά καμπίνας. Σκοπός μας είναι κάθε επιβάτης του ΒΕΑΤ να αισθάνεται ασφαλής κατά τη μετακίνησή του», συμπληρώνει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή